Elindult a LOT Budapest - London járata

A lengyel légitársaság új járata a London központjában fekvő City repülőtérre érkezik!
Elindult a LOT Budapest - London járata
képek forrása: Sztankóné Szabó Judit és LOT.com

2019. február 18-ától újabb közvetlen londoni járattal gyarapodtunk: a LOT légitársaság Budapestről egyenesen a London központjában található City repülőtérre repül! A menetrendjét ennek megfelelően az üzleti utazók igényeihez igazították: hétköznapokon napi két járat (egy reggeli és egy délután), hétvégén pedig napi egy közlekedik.

A London City reptér különlegessége abban rejlik, hogy úgynevezett STOL ( rövid gurulótávolságú le- és felszállásokra tervezett ) futópályával rendelkezik. A LOT erre a reptérre  Embraer E190-es, 106 üléses repülőgépekkel közlekedik, amelyek le tudnak szállni a londoni dokkoknál található, a Royal Docks területén elterülő City repülőtérre. Ez a reptér van legközelebb London üzleti és pénzügyi központjához, attól alig 10 km-re található. Ideális azoknak, akik egy napon belül szeretnének megfordulni!

A London City repülőtérről London történelmi és üzleti negyedei akár 30 perc alatt elérhetőek. A reptéri terminálról indulnak a Docklands Light Railway vonatal, amelyről át lehet szállni a londoni metróra is. 

A LOT londoni induló járatára turista, prémium turista és business repülőjegy is vásárolható.

Felkeltettük érdeklődését? Tekintse meg a LOT légitársaság repülőjegy akcióit és foglalja le repülőjegyét weboldalunkon vagy a Vista irodáinkban!
 
2019-02-19

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül New Yorkba, Chicagóba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, Brüsszelbe és Bukarestbe repül. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 139 300Ft, Chicago repülőjegy 179 400Ft, közvetlen járattal! Los Angeles repülőjegy 174 600Ft, varsói átszállással!

2019. szeptemberétől Indiába is repül lengyel légitársaság.

Februártól közvetlen járatot indít a lengyel légitársaság a London City repülőtérre!

2016. decembertől a lengyel légitársaság járataival Tokión keresztül elérhető Sapporo, Sendai és Fukuoka.

Az ázsiai kultúra szerelmeseinek kedvezve új közvetlen Varsó - Szöul járatot indított Dél-Koreába a LOT lengyel légitársaság

A LOT lengyel légitársaság 2017. április 3-tól új közvetlen Varsó - Los Angeles járatot indít heti 4 alkalommal