Hírek és érdekességek - 2015. október

Az Emirates háza táján mindig történik valami: a légitársaság új reklámarca Jennifer Aniston szinésznő lett. Az Emirates 2015. decemberétől már B777-300-as gépekkel repül Budapestre, melyeken már a firt osztály kényelmét is élvezhetik az utasok. A Qatar Airways, az "öt csillagos légitársaság" két új ausztrál útvonalat jelentett be: hamarosan Sydneybe és Adelaide-be is eljuthatunk velük. A Finnair átvette az Airbus gyártól első A350-XWB repülőgépét, melyet hosszútávú útvonalain fog használni. Már foglalható a British Airways újabb járata: jövő májustól napi négy géppár jár Budapest és London között.

Az Emirates légitársaság december 1-jétől Boeing B777-300 gépekkel repül Budapest és Dubai között, melyen már First osztályon kényelmét is élvezhetik  az utasok.

Katar állam légitársasága az ötcsillagos Qatar Airways 2011. január közepén indította be budapesti járatát. Ezzel egy rendkívül fontos térséget, a Perzsa-öböl régióját köti össze a magyar fővárossal.

A brit légitársaság egy újabb járatot indít hamarosan Budapest és London Heathrow reptér között.

A Qatar Airways 2016 tavaszától napi járatokat indít Dohából Sydneybe és Adelaide-be. Innentől ez a két város is elérhető lesz Budapestről, egyetlen átszállással.

A finn légitársaság képviselői október 7-én a toulousi Airbus gyárban ünnepélyes körülmények között vették át flottájuk új büszkeségét, az A350-es gépet.

Az Emirates légitársaság elindította legújabb reklámkampányát, melynek főszereplője Jennifer Aniston.


Vissza a hírarchívumra