Air Transat repülőjegy árak

Repülőjegy akció Észak-Amerikába, budapesti indulással


A kiválasztott repülőjegy árra kattintva megnézheti, hogy az Ön által választott dátumra melyek a legolcsóbb repülőjegyek!

OrszágVárosÁr

Repülőjegy kiállítás : 2016. október 12-ig
Indulás : 2016. október 6-ig
Hazaérkezés legkésőbb : 2016. október 12-ig
Minimum kinntartózkodás : 1 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 2016. október 12-ig

Lehetséges indulások: szeptember 15., 22., 29. október 6. Lehetséges hazaindulások: szeptember 21., 28., október 5., 12. A Budapest - Toronto - Budapest közvetlen Airtransat járat csak 2016. október 13-ig közlekedik. Az utolsó gép október 12-én indul Torontóból Budapestre és október 13-án indul vissza Budapestről Torontóba.
 

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!

Az Air Transatról:


Az Air Transat légitársaság a Transat cégcsoport tagja, mely az egyik legnagyobb kanadai utazásszervező cég. A légitársaság 30 ország 60 úti céljára szállít utasokat. 2014-ben elnyerte Skytrax szervezet díját "A szabadidőre szakosodott legjobb észak-amerikai légitársaság" kategóriában. Flottája A310-es és A330-as modern utasszállítókból áll. A kellemes utazási élményt továbbfejlesztett komfortú utastér, a leglag-érzést csökkentő, a repülés szakaszaihoz alkalmazkodó LED-es utastér-megvilágítás és comfort csomagok szolgálják. A légitársaság minden gépén két osztály: turista és club class kapott helyet.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air Transat légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air Transat legfrissebb hírei:

Air Transat repülőjegye mellé ajándékot adunk, amelynek a repülés során jó hasznát fogja venni!

Az Air Transat kanadai légitársaság június 2. és október 12. között ismét elindítja közkedvelt közvetlen járatait Budapestről Kanadába.

Jövő nyáron már két légitársaság heti 4 járat köti össze Budapestet és Torontót.

Az Air Transat kanadai légitársaság közvetlen járatot indít júniustól Budapestről Montreálba és Torontóba. A járatokra akár már 199 700Ft-tól foglalhatóak repülőjegyek.