Ismerje meg Dohát!

Qatar Airways elővételi akció!
Ingyesen szállás és vízum a Qatar Airways légitársaság Dohában átszálló utasai részére!
Doha látképe - Katar

A Qatar Airways idén a rangos Skytrax szavazáson a Világ Legjobb Légitársasága címet 4. alkalommal, míg a "Világ Legjobb Business Osztálya" címet 5. alkalommal nyerte el. A légitársaság vezérigazgatója, Akbar Al Baker így köszönte meg az elismerést: "Az, hogy légitársaságunk elnyerhette ezt a díjat megtisztelő tanúbizonysága utasaink bizalmának. Köszönjük, hogy hisznek bennünk, hogy elismerik munkatársaink kemény és áldozatos munkáját. A célunk mindig is az volt, hogy csakis a legjobbat nyújtsuk."
 
Doha üzleti negyede

Ha eddig még nem jártál az Arab-félsziget gyöngyszemének is becézett Katarban, akkor itt a lehetőség! Idén augusztus 9-től életbe lépett intézkedés szerint a magyar állampolgárok is most már vízummentesen léphetnek be az országba, amennyiben a belépéskor minimum 6 hónapig érvényes útlevéllel és retúr vagy továbbúti repülőjeggyel rendelkeznek. A magyar állampolgárságú utasok részére az országba történő belépéskor 180 napra érvényes engedélyt állítanak ki, mellyel többször is be lehet utazni az érvényességi idő alatt Dohába. Bővebb információt itt találsz.
 
Doha éjjel
 
Ráadásul, minden, Dohában átszálló utas részére a Qatar Airways légitársaság a katari turisztikai hatósággal (Qatar Tourism Authority – QTA) együttműködve ingyenes egyéjszakás tartózkodást biztosít. A PlusQatar szolgáltatás négy-illetve ötcsillagos szállodákba ad egyéjszakás elhelyezést az utasok számára, attól függően, hogy Business vagy Economy osztályra történt-e a repülőjegy foglalása és minimum 12 órás a csatlakozás ideje Dohában. Olyan neves szállodaláncok tagjai csatlakoztak az akcióhoz, mint a Four Seasons, a Marriott Marquis, a Radisson Blu és az Oryx Rotana. A foglalás 2018. február 28-ig lehetséges, az utazásnak 2018. április 30-ig meg kell történnie. Részletek itt.
 
Doha: Souq Waqif Boutique Hotels

Katar fővárosában több lehetőség van kikapcsolódásra. Az Iszlám Művészetek Múzeum például a világ legnagyobb iszlám vonatkozású gyűjteményével büszkélkedhet, a Katar Nemzeti Múzeum pedig az 1971 óta független ország kulturális kincseit mutatja be. A kulturális pezsgés mellett juthat idő pihenésre, feltöltődésre is, hiszen a 7 km hosszú tengerpart mellett haladó Corniche sétányon vagy az Aspire Park-ban egy kellemes sétára mindig van lehetőség. Ha újra feltöltődtünk energiával, akkor a város szívében, a Souq Waqifon folytathatjuk a kalandozást, ahol megismerkedhetünk a helyi termékekkel, mint például szőttesekkel, vízipipákkal. Innen már csak pár lépés a sólyom piac, ahol idomított madarakat akár megvásárolni is lehet.
 
Doha: a Souq Wadif

Messzebb utaznál? Repülj a Qatar Airways-szel, válassz a több mint 150 desztináció közül és fedezd fel a Távol-Kelet, az indiai szubkontinens, Ausztrália vagy Afrika egzotikus világát.

Qatar Airways repülőjegy és "Plus Qatar" szállás lefoglalásában bármely Vista irodában segítséget nyújtunk!

2017-11-09

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Penang repülőjegyek 122 000Ft-tól, Utapao (Pattaya) repülőjegyek 123 000Ft-tól, Chiang Mai repülőjegyek 124 800Ft-tól, csak február 25-ig!

Újra történelmet írt a Qatar Airways légitársaság, amikor február 20-án átvette a világ első Airbus A350-1000-es utasszállítóját Dohában.

A díjnyertes Qatar Airways február 25-28. között üzemelteti ezt a különleges járatot Budapest és Doha között!

A Qatar Airways számos újdonsággal indítja az évet, például szélestörzsű A330-as repülőgéppel is jár majd Budapestre!

Fedezze fel Bangkok csodás templomait, Phuket és Krabi tengerpartjait, élvezze Pattaya nyüzsgését és Chiang Mai békéjét!

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!