Vízum nélkül Katarba!

Doha - Qatar
A magyarok mostantól előre kiváltott vízum nélkül léphetnek be az országba.

Katar minél több turistát próbál az országba csábítani, így összesen 80 ország állampolgárai számára lehetővé tette, hogy csupán útlevél felmutatásával beléphessenek az országba. Ezzel a lépéssel Katar az Öböl-menti régió legnyitottabb országgá vált.

Magyarország és még másik 32 ország (pl. Ausztria, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia) polgárai Katarba érkezéskor kapják meg az ingyenes belépési engedélyt, amely a kiállítástól számítva 180 napig érvényes és ezen időn belül összesen 90 napot lehet vele eltölteni Qatarban. Ez az engedély többszöri belépésre is feljogosít.

Másik 47 ország (köztük Nagy-Britannia, Ukrajna) polgárai az ingyenes vízummal első belépéstől számítva összesen 30 napot tölthetnek az országban (akár többszöri belépéssel) és egy alkalommal 30 nappal meghosszabbíthatják meg ezt az engedélyt.

Az utasoknak belépéskor útlevéllel (amely még legalább 6 hónapig érvényes) és odavissza vagy másik országba történő továbbutazásra szóló repülőjeggyel kell rendelkezniük.

 2017-08-21

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Bangkok repülőjegy 133 900Ft, Phuket repülőjegy 138 400Ft, Krabi 144 400Ft, Bali repülőjegy 156 600Ft-tól és más akciós repülőjegyek, csak január 26-ig!

A Qatar Airways számos újdonsággal indítja az évet, például szélestörzsű A330-as repülőgéppel is jár majd Budapestre!

Qatar Airways elővételi akció!
Ingyesen szállás és vízum a Qatar Airways légitársaság Dohában átszálló utasai részére!

Fedezze fel Bangkok csodás templomait, Phuket és Krabi tengerpartjait, élvezze Pattaya nyüzsgését és Chiang Mai békéjét!

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!

Ha valami különlegesre vágyik az ember, akkor érdemes elzarándokolnia ide!