Vízum nélkül Katarba!

Doha - Qatar
A magyarok mostantól előre kiváltott vízum nélkül léphetnek be az országba.

Katar minél több turistát próbál az országba csábítani, így összesen 80 ország állampolgárai számára lehetővé tette, hogy csupán útlevél felmutatásával beléphessenek az országba. Ezzel a lépéssel Katar az Öböl-menti régió legnyitottabb országgá vált.

Magyarország és még másik 32 ország (pl. Ausztria, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia) polgárai Katarba érkezéskor kapják meg az ingyenes belépési engedélyt, amely a kiállítástól számítva 180 napig érvényes és ezen időn belül összesen 90 napot lehet vele eltölteni Qatarban. Ez az engedély többszöri belépésre is feljogosít.

Másik 47 ország (köztük Nagy-Britannia, Ukrajna) polgárai az ingyenes vízummal első belépéstől számítva összesen 30 napot tölthetnek az országban (akár többszöri belépéssel) és egy alkalommal 30 nappal meghosszabbíthatják meg ezt az engedélyt.

Az utasoknak belépéskor útlevéllel (amely még legalább 6 hónapig érvényes) és odavissza vagy másik országba történő továbbutazásra szóló repülőjeggyel kell rendelkezniük.

 2017-08-21

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Peking repülőjegy 155 400Ft, Bangkok repülőjegy 166 400Ft, Hongkong repülőjegy 176 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 220 000Ft!

2018. augusztus 2. és október 27. között hetente négyszer napi három járat közlekedik ezen az útvonalon!

Az első osztály privát légkörét kínálja business repülőjegy áráért a Qatar Airways!

Augusztus 1-től szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel bővül a Qatar flotta a Budapest és Doha közötti útvonalon.

Újra történelmet írt a Qatar Airways légitársaság, amikor február 20-án átvette a világ első Airbus A350-1000-es utasszállítóját Dohában.

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.