Singapore Airlines repülőjegy árak

 

Repülőjegy akciós árak Ázsiába, budapesti indulással


A repülőjegy akciók feltöltés alatt

 

Repülőjegy akció Ausztráliába és Új-Zélandra, budapesti indulással


A repülőjegy akciók feltöltés alattA fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!
lead kép: https://www.singaporeair.com  media gallery

A Singapore Airlinesról:

A Singapore Airlines egyike a világ legjobb légitársaságainak. A légitársaság központja az szingapúri Changi repülőtér. A Singapore Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik. A Singapore Airlines és partnerei, a SilkAir és a Scoot közös útvonalhálózata 37 ország több mint 137 úti célját teszi elérhetővé az Ön számára is. A légitársaság Star Alliance szövetség tagja. A Singapore Airlines, ’A Világ Legjobb Légitársasága’ címet nyerte el a TripAdvisor, „Travellers Choice Awards for Airlines 2019” megmérettetésében.

Tudjon meg még több érdekességet a légitársaságról a Singapore Airlines bemutatkozik oldalunkon!

A Singapore Airlines legfrissebb hírei:

A Singapore Airlines, amely világ egyik legjobb légitársasága, most fedélzetére hívja Önt!