Madrid repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY
1 repülőtér

Legjobb repülőjegy ajánlatok Bécs indulással Santiago érkezéssel oda-vissza útra

Bécs
Santiago
2022-03-21
2022-03-29
74 500 HUF/fő-től

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Santiago érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Santiago
2022-02-17
2022-03-04
118 200 HUF/fő-től

Miért éppen Santiago de Compostela?

Santiago de Compostela Galícia tartománynak gyönyörű, élettel teli, központi városa, mely Róma és a Szentföld mellett, Európa legjelentősebb katolikus zarándokhelye. A Szent Jakab-út végpontjaként ismert várost érdemes felfedezni, hiszen sétálgatni a szűk, hangulatos utcácskákban, vásárolni a régi piacon, vagy csészéből inni a Riberio bort igazán felejthetetlen élmény. Santiago híres a katedrálisára vetített fényjátékáról is, melyet 18 darab projektorból varázsolnak rá, hogy elkápráztassák az odaérkezőket. Az Atlanti-óceán partján elterülő város egyébként az UNESCO világörökség része és 2000-ben Európa kulturális fővárosa címét is megkapta. Érdekes tény, hogy Amerika felfedezése előtt a „világ végének” nevezték és a hiedelem szerint, aki itt száll tengerre, az a végtelen szakadékba zuhan. Szent Jakab sírjának felfedezése után viszont igazi kuriózumnak számít, főleg azok számára, akik lelki megtisztulásra és bűnbocsánatra vágynak.

Hogyan foglaljak olcsón Santiago de Compostela repülőjegyet?

A Vista repülőjegy keresővel megkeresheti a terveinek árban és menetrendben leginkább megfelelő Santiago de Compostela repülőjegyet. A lefoglalt repjegyeket irodáinkban készpénzzel vagy interneten keresztül, bankkártyával is megvásárolhatja. A legolcsóbb Santiago de Compostela repülegyyet úgy találhatja meg, ha több utazási dátumban gondolkodva kezd neki a Santiago de Compostela repjegy lefoglalásának. A Santiago de Compostela repülőjegy foglalásához írja be a kiindulási és végcél városát ( pl. honnan: Budapest és Hová: Santiago de Compostela ), ezután a legördülő városlistában kattintson a város/reptér nevére is!

Válassza ki, hogy egyirányú vagy oda-vissza Santiago de Compostela repülőjegyre van szüksége és hogy azt hány főre szeretné lefoglalni. Jelölje meg az oda- és a visszaút dátumát is! Ha csak egy bizonyos légitársaság vagy például csak business repülőjegy ajánlatokra kíváncsi, ezt a Részletes keresésre kattintva tudja beállítani!

Melyik légitársaságoknak van olcsó Santiago de Compostela repülőjegye?

A Lufthansa, Swiss illetve az Iberia repülőjegyeivel Budapestről és Bécsből egy átszállással is elérhető Santiago de Compostela városa. La Coruna városa kb 60 kmre északra található, alternatív úti célként érdemes az ide szóló repülőjegyeket is megnézni.

Hogyan jutok be a repülőtérről Santiago de Compostelába?

Santiago de Compostela Airport (SCQ):

A repülőtér a várostól 10km-re északkeletre található.

  • Városi busz: a Freire busztársaság járata a reptér és Santiago belvárosa közt közlekedik. A járatok a városban több helyen is megállnak. Egy útra 3 EUR-ba kerül a jegy
  • Távolsági busz: a reptér és Lugo városa közt szintén a Freire buszai járnak, egy irányba a jegy ára 9,45 EUR.  La Corunába a Travidi, a Burelába az Arriva társaság buszaival lehet eljutni.
     
  • Santiago de Compostela repülőtere a térképen  

Még több hasznos tudnivaló Santiago de Composteláról és Spanyolországról: