Etihad repülőjegy árak

Ázsiai repülőjegy árak, Budapestről


A repülőjegy akciók feltöltés alatt


 

Akciós repülőjegy árak Afrikába, BudapestrőlA repülőjegy akciók feltöltés alatt


 

Akciós repülőjegy árak Ausztráliába, BudapestrőlA repülőjegy akciók feltöltés alatt
 

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!
lead kép forrása: https://www.etihadaviationgroup.com

Az Etihad légitársaságról:

Az Etihad az Egyesült Arab Emirátusok nemzeti légitársasága, amely 62 országban 110 városba szállít utasokat. A 2003-ban alapított Etihad flottája 120 gépből áll, amelyben megtalálhatóak a Boeing Dreamlinerjei, az Airbus A380-as óriásgép és a legmodernebb A350-es is. Az Etihad központja Abu-Dhabiban található, ahonnan a légitársasággal és code-share partnereivel együtt összesen 600 desztináció érhető el világszerte.

Az Etihad legfrissebb hírei:

2014. őszén az Európai Bizottság jóváhagyta az Alitalia és az Etihad légitársaságok egyesülést.