Seychelle-szigetek - a mesébe illő szigetvilág

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!


A Seychelle szigetcsoport csábít a felfedezésre, hiszen 155 apró szigetecskéje közül bárki megtalálja a kedvére valót - a magányos elvonulásra alkalmas, érintetlen vidékektől a luxus csúcsát jelentő szállodákig bármit! A Seychelle-szigetek partszakaszai a világ legszebbjei közé tartoznak, melyek az egzotikumról alkotott elképzeléseket rendre felülmúlják. Tisztán fehérlő homok, az óceán kristálykék víze és a partot szegélyező trópusi növényzet megadják a hely hangulatát. A kis szigeteken eltöltött nyaralás egyszerre garantál romantikus közelséget és számtalan kalandos felfedeznivalót. Az élő természet megnyílvánulásai is kiemelt figyelmet érdemelnek, főleg ha felkeressük a helyi óriásteknősök történelemidéző élőhelyét és ízelítőt kapunk a szép kort megélt állatok háborítatlan világából.

Nem véletlen, hogy hollywood-i hírességek, sőt még az angol hercegi pár is többször megfordult a szigeteken pihenés céljából. Aki egyszer megtapasztalja a Seychelle-életérzést, mélyen emlékeibe vési! Praslin és La Digue káprázatos strandjai vagy Vallée de Mai katedrálisszerű pálmaerdői első pillanattól kezdve elkápráztatják az utazót, miközben a pihenés zavartalanságát a helyi emberek kedvessége biztosítja. A szigetek közül a legnagyobb és leglátogatottabb Mahé szigete, ahol a világ legkisebb fővárosát, Viktóriát találjuk, itt él az ország népességének 90%-a, reptere pedig alig 10 km-re található a központtól. A szigetecskék mérete lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt sok helyszínt bejárjunk - az egyes helyeken pedig rengeteg sportolási, búvárkodási és egyéb aktív program adott, nem beszélve a fantasztikus szórakozási lehetőségekről és az éttermek ízletes gasztronómiájáról.

Fedezze fel a Seychelle-szigetek páratlan csodáit és hagyja magát elbűvölni! 2016. december 12-től már Budapestről is elérheti e mesés nyaralóhelyet a Qatar Airways járatával!


2016-09-29

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Peking repülőjegy 155 400Ft, Bangkok repülőjegy 166 400Ft, Hongkong repülőjegy 176 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 220 000Ft!

2018. augusztus 2. és október 27. között hetente négyszer napi három járat közlekedik ezen az útvonalon!

Az első osztály privát légkörét kínálja business repülőjegy áráért a Qatar Airways!

Augusztus 1-től szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel bővül a Qatar flotta a Budapest és Doha közötti útvonalon.

Újra történelmet írt a Qatar Airways légitársaság, amikor február 20-án átvette a világ első Airbus A350-1000-es utasszállítóját Dohában.

Kényeztetés felsőfokon! Bemutatjuk Önnek az ötcsillagos Qatar Airways világbajnok business osztályát!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.