Seychelle-szigetek - a mesébe illő szigetvilág

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!


A Seychelle szigetcsoport csábít a felfedezésre, hiszen 155 apró szigetecskéje közül bárki megtalálja a kedvére valót - a magányos elvonulásra alkalmas, érintetlen vidékektől a luxus csúcsát jelentő szállodákig bármit! A Seychelle-szigetek partszakaszai a világ legszebbjei közé tartoznak, melyek az egzotikumról alkotott elképzeléseket rendre felülmúlják. Tisztán fehérlő homok, az óceán kristálykék víze és a partot szegélyező trópusi növényzet megadják a hely hangulatát. A kis szigeteken eltöltött nyaralás egyszerre garantál romantikus közelséget és számtalan kalandos felfedeznivalót. Az élő természet megnyílvánulásai is kiemelt figyelmet érdemelnek, főleg ha felkeressük a helyi óriásteknősök történelemidéző élőhelyét és ízelítőt kapunk a szép kort megélt állatok háborítatlan világából.

Nem véletlen, hogy hollywood-i hírességek, sőt még az angol hercegi pár is többször megfordult a szigeteken pihenés céljából. Aki egyszer megtapasztalja a Seychelle-életérzést, mélyen emlékeibe vési! Praslin és La Digue káprázatos strandjai vagy Vallée de Mai katedrálisszerű pálmaerdői első pillanattól kezdve elkápráztatják az utazót, miközben a pihenés zavartalanságát a helyi emberek kedvessége biztosítja. A szigetek közül a legnagyobb és leglátogatottabb Mahé szigete, ahol a világ legkisebb fővárosát, Viktóriát találjuk, itt él az ország népességének 90%-a, reptere pedig alig 10 km-re található a központtól. A szigetecskék mérete lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt sok helyszínt bejárjunk - az egyes helyeken pedig rengeteg sportolási, búvárkodási és egyéb aktív program adott, nem beszélve a fantasztikus szórakozási lehetőségekről és az éttermek ízletes gasztronómiájáról.

Fedezze fel a Seychelle-szigetek páratlan csodáit és hagyja magát elbűvölni! 2016. december 12-től már Budapestről is elérheti e mesés nyaralóhelyet a Qatar Airways járatával!


2016-09-29

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Bangkok repülőjegy 133 900Ft, Phuket repülőjegy 138 400Ft, Krabi 144 400Ft, Bali repülőjegy 156 600Ft-tól és más akciós repülőjegyek, csak január 26-ig!

A Qatar Airways számos újdonsággal indítja az évet, például szélestörzsű A330-as repülőgéppel is jár majd Budapestre!

Qatar Airways elővételi akció!
Ingyesen szállás és vízum a Qatar Airways légitársaság Dohában átszálló utasai részére!

Fedezze fel Bangkok csodás templomait, Phuket és Krabi tengerpartjait, élvezze Pattaya nyüzsgését és Chiang Mai békéjét!

Ha valami különlegesre vágyik az ember, akkor érdemes elzarándokolnia ide!

Qatar Airways elővételi akció!
A légitársaság minden Dohában átszálló utasa részére ingyenes egy éjszakás tartózkodást biztosít 2018. április 30-ig.