Lufthansa: Heti öt Debrecen - München járat

A német légitársaság Debrecen - München járata 2018. tavaszától már csütörtökön és vasárnap is közlekedik.

Lufthansa: Heti öt Debrecen - München járat

Augusztus óta már a második kapacitásnövelést jelentett be a Lufthansa. Nyáron még csak arról szóltak a hírek, hogy 2017. decemberétől naponta öt Frankfurt - Budapest - Frankfurt járata lesz a német légitársaságnak.

Most december végén újabb jó hírekkel szolgál a Lufthansa: Az egyik az, hogy a nyári menetrendi időszaktól kezdve 2018. március 25-től naponta már 6 járatpár lesz Budapest és Frankfurt között. A másik pedig, hogy április elejétől heti ötre növeli járatai számát München és Debrecen között. A plusz két járattal együtt hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap lehet utazni a cívis városból a bajor "fővárosba" és vissza.

Az útvonalon a Lufthansa továbbra is Bombardier CRJ 900-as típusú gépekkel repül, 98 férőhely van. A járatokra business és turista osztályos repülőjegy is foglalható.

Hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap Münchenből 11:20-kor induló gép 12:45-kor landol Debrecenben, ahonnan 13:20-kor indul vissza, hogy 14:50-kor érjen vissza Münchenbe. A menetrend a pénteki más lesz: a pénteki járatok 40 perccel korábban indulnak, illetve érkeznek meg.

A Lufthansa járataira nemcsak budapesti, de debreceni indulással is vásárolhat repülőjegyeket weboldalunkon illetve irodáinkban!

2017-12-28

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Los Angeles repülőjegy 139 400Ft, Toronto repülőjegy 144 600Ft, New York repülőjegy 147 300Ft, Miami repülőjegy 153 200Ft!

Az első Münchenből induló Lufthansa A380-as úticélja Los Angeles volt.

Egyre népszerűbb a német légitársaság Magyarországon, így sűrítik a pesti és debreceni járatokat.

Josie Pepper a 2-es terminálon áll a Lufthansa utasok rendelkezésére.

Az útvonalon a német légitársaság legmodernebb A350-900-as gépei repülnek.

Münchenben megint minden az Oktoberfestről fog szólni!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.