Új Wizzair járat Berlinbe

2017. december 18-tól repül a német fővárosba a magyar fapados.

Új Wizzair járat Berlinbe


Újabb német város – ezúttal Berlin - került be a légitársaság kínálatába. A járatot eredetileg 2018. márciusában indították volna, de ezt előrehozták, így már 2017. december 18-ától naponta közlekedni fog Budapest és Berlin Schönefeld repülőtér között.

Berlint legalább egyszer látni kell! Minden negyed más és más, a helyiek roppant toleránsan viselkednek egymással és a betelepülőkkel. Elég annyit  kiemelni, hogy ez az a város, ahol Dawid Bowie emléktáblát kaphatott 2016-ban. A berlini fal helyére felépített negyedek pedig egy olyan városvezetési koncepciót mutatnak, amiből valóban van mit tanulnunk.

Berlin az a város, ami újra és újra feltalálja önmagát. Az ott lakók nyitottsága és toleranciája egyedi hangulatúvá teszi ezt az európai metropoliszt. Berlinre egyértelműen igaz: ahány negyed, annyi arca a városnak. Legyen szó múzeumi élményekről, gasztronómiáról, alternatív és retro bulikról, Berlinbe többször is el kell menni!

Megjött a kedve egy berlini városlátogatáshoz? A Wizzair légitársaság járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható Berlin repülőjegy.

2017-10-30

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Június közepétől már Balit érintve is repülhet Aucklandre az Emirates-szel. Toldja meg új-zélandi utazását egy nyaralással a csodálatos Bali szigetén!

Phuketra, Katmanduba, Zanzibárra és Kilimandzsáróra repül gyakrabban a török légitársaság.

Josie Pepper a 2-es terminálon áll a Lufthansa utasok rendelkezésére.

Újra történelmet írt a Qatar Airways légitársaság, amikor február 20-án átvette a világ első Airbus A350-1000-es utasszállítóját Dohában.

Hamarosan indul a közvetlen járat Budapestről New Yorkba és Chicagóba!

Nagy népszerűségnek örvend az Air Canada Rouge járata, amelyet jövőre még korábban és sűrűbb menetrenddel indít el a légitársaság.

Foglalja le athéni repülőjegyét akár 35% kedvezménnyel az Aegan Airlines járataira, tavaszi, nyári vagy őszi utazásához!

A LOT lengyel légitársaság új járatával 2018. április 27-től a meseszép lengyel város egy óra alatt elérhető Budapestről!

2018. februárjától egy svéd és egy japán mesterszakács fogásait kóstolhatják a business utasok.

A díjnyertes Qatar Airways február 25-28. között üzemelteti ezt a különleges járatot Budapest és Doha között!Korábbi híreink - Archívum >>>