Új Wizzair járat Berlinbe

2017. december 18-tól repül a német fővárosba a magyar fapados.

Új Wizzair járat Berlinbe


Újabb német város – ezúttal Berlin - került be a légitársaság kínálatába. A járatot eredetileg 2018. márciusában indították volna, de ezt előrehozták, így már 2017. december 18-ától naponta közlekedni fog Budapest és Berlin Schönefeld repülőtér között.

Berlint legalább egyszer látni kell! Minden negyed más és más, a helyiek roppant toleránsan viselkednek egymással és a betelepülőkkel. Elég annyit  kiemelni, hogy ez az a város, ahol Dawid Bowie emléktáblát kaphatott 2016-ban. A berlini fal helyére felépített negyedek pedig egy olyan városvezetési koncepciót mutatnak, amiből valóban van mit tanulnunk.

Berlin az a város, ami újra és újra feltalálja önmagát. Az ott lakók nyitottsága és toleranciája egyedi hangulatúvá teszi ezt az európai metropoliszt. Berlinre egyértelműen igaz: ahány negyed, annyi arca a városnak. Legyen szó múzeumi élményekről, gasztronómiáról, alternatív és retro bulikról, Berlinbe többször is el kell menni!

Megjött a kedve egy berlini városlátogatáshoz? A Wizzair légitársaság járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható Berlin repülőjegy.

2017-10-30

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!

2018. nyarán egyelőre szezonális jelleggel Szingapúrba is repül lengyel légitársaság.

2018. májusától ismét átszállás nélkül utazhatunk Budapestről New Yorkba és Chicagóba! A jegyek már nálunk is foglalhatóak!

Július 7-én Budapestre látogat a LOT hetedik, legújabb Dreamliner repülőgépe, a Romeo Golf!

2016. decembertől a lengyel légitársaság járataival Tokión keresztül elérhető Sapporo, Sendai és Fukuoka.

Az ázsiai kultúra szerelmeseinek kedvezve új közvetlen Varsó - Szöul járatot indított Dél-Koreába a LOT lengyel légitársaság

A LOT lengyel légitársaság 2017. április 3-tól új közvetlen Varsó - Los Angeles járatot indít heti 4 alkalommal

Fedezze fel Bangkok csodás templomait, Phuket és Krabi tengerpartjait, élvezze Pattaya nyüzsgését és Chiang Mai békéjét!

Qatar Airways elővételi akció!
Ingyesen szállás és vízum a Qatar Airways légitársaság Dohában átszálló utasai részére!

Az indiai Jet Airways-szel közösen még több indiai városba juthat el egyszerűbben.Korábbi híreink - Archívum >>>