Elindult a Wizzair Budapest-Szentpétervár járata

2017. augusztus 27-től már két orosz városba repül Budapestről a Wizzair.

Elindult a Wizzair Budapest-Szentpétervár járata


Közel négy évvel az első Budapest-Moszkva járat elindítása után újabb orosz város – Szentpétervár - került be a légitársaság kínálatába. A tervek szerint az első hónapokban hetente kétszeri járatot október 31-től heti háromra, majd április 30-tól heti négyre növeli a Wizzair.

Szentpétervár: egy darabka történelem

Szentpétervár bejárása felér történelemórák sokaságával, hiszen rengeteget történet kapcsolódik a város dicsőséges és sokszor vérzivataros múltjához. A tágas, hatalmas sugárutakból érdemes minél többet bebarangolni, mert a múltidézés mellett megtapasztalhatjuk a város jelenét is. Sokan mondják, hogy Szentpétervár Moszkvához képest barátságosabb, kifinomultabb.

Az UNESCO szerint Szentpétervár a világ tíz turisztikai látogatásra leginkább érdemes városának egyike. A teljes történelmi belváros része az UNESCO kulturális világörökségének. Mindent elmond a város turisztikai értékéről az, hogy épületei közül 2300 műemlékvédelem alatt áll. A várost Észak Velencéjének is nevezik, és a Néva-part valóban lenyűgöző az elegáns műemlékházakkal. A templomok közül a Vérző Megváltó temploma bámulatos, mindenképpen meg kell nézni.

Megjött a kedve egy Szentpétervári városlátogatáshoz? A Wizzair légitársaság szentpétervári járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható repülőjegy

2017-09-05

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Június közepétől már Balit érintve is repülhet Aucklandre az Emirates-szel. Toldja meg új-zélandi utazását egy nyaralással a csodálatos Bali szigetén!

Phuketra, Katmanduba, Zanzibárra és Kilimandzsáróra repül gyakrabban a török légitársaság.

Josie Pepper a 2-es terminálon áll a Lufthansa utasok rendelkezésére.

Újra történelmet írt a Qatar Airways légitársaság, amikor február 20-án átvette a világ első Airbus A350-1000-es utasszállítóját Dohában.

Hamarosan indul a közvetlen járat Budapestről New Yorkba és Chicagóba!

Nagy népszerűségnek örvend az Air Canada Rouge járata, amelyet jövőre még korábban és sűrűbb menetrenddel indít el a légitársaság.

Foglalja le athéni repülőjegyét akár 35% kedvezménnyel az Aegan Airlines járataira, tavaszi, nyári vagy őszi utazásához!

A LOT lengyel légitársaság új járatával 2018. április 27-től a meseszép lengyel város egy óra alatt elérhető Budapestről!

2018. februárjától egy svéd és egy japán mesterszakács fogásait kóstolhatják a business utasok.

A díjnyertes Qatar Airways február 25-28. között üzemelteti ezt a különleges járatot Budapest és Doha között!Korábbi híreink - Archívum >>>