Elindult a Wizzair Budapest-Szentpétervár járata

2017. augusztus 27-től már két orosz városba repül Budapestről a Wizzair.

Elindult a Wizzair Budapest-Szentpétervár járata


Közel négy évvel az első Budapest-Moszkva járat elindítása után újabb orosz város – Szentpétervár - került be a légitársaság kínálatába. A tervek szerint az első hónapokban hetente kétszeri járatot október 31-től heti háromra, majd április 30-tól heti négyre növeli a Wizzair.

Szentpétervár: egy darabka történelem

Szentpétervár bejárása felér történelemórák sokaságával, hiszen rengeteget történet kapcsolódik a város dicsőséges és sokszor vérzivataros múltjához. A tágas, hatalmas sugárutakból érdemes minél többet bebarangolni, mert a múltidézés mellett megtapasztalhatjuk a város jelenét is. Sokan mondják, hogy Szentpétervár Moszkvához képest barátságosabb, kifinomultabb.

Az UNESCO szerint Szentpétervár a világ tíz turisztikai látogatásra leginkább érdemes városának egyike. A teljes történelmi belváros része az UNESCO kulturális világörökségének. Mindent elmond a város turisztikai értékéről az, hogy épületei közül 2300 műemlékvédelem alatt áll. A várost Észak Velencéjének is nevezik, és a Néva-part valóban lenyűgöző az elegáns műemlékházakkal. A templomok közül a Vérző Megváltó temploma bámulatos, mindenképpen meg kell nézni.

Megjött a kedve egy Szentpétervári városlátogatáshoz? A Wizzair légitársaság szentpétervári járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható repülőjegy

2017-09-05

A Wizzairről:

A magyar fapados légitársaság 44 országban 146 úti célra közlekedik. Flottájában 92 db Airbus A320 és A321 repülőgép található meg. Budapestről 67 város érhető el közvetlen Wizzair járattal (2018. március).

A Wizzair legfrissebb hírei:

2018. márciustól Athénba és Stavangerbe, áprilistől Bázelbe is utazhatunk a fapados légitársasággal.

2017. december 18-tól repül a német fővárosba a magyar fapados.

Jó hír a Wizzairnél: október 29-étől ingyenes a normál méretű kézipoggyász feladás!

Október 31-én indul a Wizzair új járata az Atlanti óceán partján fekvő marokkói üdülővárosba.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.