Elindult a Wizzair Budapest-Szentpétervár járata

2017. augusztus 27-től már két orosz városba repül Budapestről a Wizzair.

Elindult a Wizzair Budapest-Szentpétervár járata


Közel négy évvel az első Budapest-Moszkva járat elindítása után újabb orosz város – Szentpétervár - került be a légitársaság kínálatába. A tervek szerint az első hónapokban hetente kétszeri járatot október 31-től heti háromra, majd április 30-tól heti négyre növeli a Wizzair.

Szentpétervár: egy darabka történelem

Szentpétervár bejárása felér történelemórák sokaságával, hiszen rengeteget történet kapcsolódik a város dicsőséges és sokszor vérzivataros múltjához. A tágas, hatalmas sugárutakból érdemes minél többet bebarangolni, mert a múltidézés mellett megtapasztalhatjuk a város jelenét is. Sokan mondják, hogy Szentpétervár Moszkvához képest barátságosabb, kifinomultabb.

Az UNESCO szerint Szentpétervár a világ tíz turisztikai látogatásra leginkább érdemes városának egyike. A teljes történelmi belváros része az UNESCO kulturális világörökségének. Mindent elmond a város turisztikai értékéről az, hogy épületei közül 2300 műemlékvédelem alatt áll. A várost Észak Velencéjének is nevezik, és a Néva-part valóban lenyűgöző az elegáns műemlékházakkal. A templomok közül a Vérző Megváltó temploma bámulatos, mindenképpen meg kell nézni.

Megjött a kedve egy Szentpétervári városlátogatáshoz? A Wizzair légitársaság szentpétervári járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható repülőjegy

2017-09-05

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!

2018. nyarán egyelőre szezonális jelleggel Szingapúrba is repül lengyel légitársaság.

2018. májusától ismét átszállás nélkül utazhatunk Budapestről New Yorkba és Chicagóba! A jegyek már nálunk is foglalhatóak!

Július 7-én Budapestre látogat a LOT hetedik, legújabb Dreamliner repülőgépe, a Romeo Golf!

2016. decembertől a lengyel légitársaság járataival Tokión keresztül elérhető Sapporo, Sendai és Fukuoka.

Az ázsiai kultúra szerelmeseinek kedvezve új közvetlen Varsó - Szöul járatot indított Dél-Koreába a LOT lengyel légitársaság

A LOT lengyel légitársaság 2017. április 3-tól új közvetlen Varsó - Los Angeles járatot indít heti 4 alkalommal

Fedezze fel Bangkok csodás templomait, Phuket és Krabi tengerpartjait, élvezze Pattaya nyüzsgését és Chiang Mai békéjét!

Qatar Airways elővételi akció!
Ingyesen szállás és vízum a Qatar Airways légitársaság Dohában átszálló utasai részére!

Az indiai Jet Airways-szel közösen még több indiai városba juthat el egyszerűbben.Korábbi híreink - Archívum >>>