Elindult a Wizzair Budapest-Szentpétervár járata

2017. augusztus 27-től már két orosz városba repül Budapestről a Wizzair.

Elindult a Wizzair Budapest-Szentpétervár járata


Közel négy évvel az első Budapest-Moszkva járat elindítása után újabb orosz város – Szentpétervár - került be a légitársaság kínálatába. A tervek szerint az első hónapokban hetente kétszeri járatot október 31-től heti háromra, majd április 30-tól heti négyre növeli a Wizzair.

Szentpétervár: egy darabka történelem

Szentpétervár bejárása felér történelemórák sokaságával, hiszen rengeteget történet kapcsolódik a város dicsőséges és sokszor vérzivataros múltjához. A tágas, hatalmas sugárutakból érdemes minél többet bebarangolni, mert a múltidézés mellett megtapasztalhatjuk a város jelenét is. Sokan mondják, hogy Szentpétervár Moszkvához képest barátságosabb, kifinomultabb.

Az UNESCO szerint Szentpétervár a világ tíz turisztikai látogatásra leginkább érdemes városának egyike. A teljes történelmi belváros része az UNESCO kulturális világörökségének. Mindent elmond a város turisztikai értékéről az, hogy épületei közül 2300 műemlékvédelem alatt áll. A várost Észak Velencéjének is nevezik, és a Néva-part valóban lenyűgöző az elegáns műemlékházakkal. A templomok közül a Vérző Megváltó temploma bámulatos, mindenképpen meg kell nézni.

Megjött a kedve egy Szentpétervári városlátogatáshoz? A Wizzair légitársaság szentpétervári járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható repülőjegy

2017-09-05

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Bár a Ryanair utasai kevesebb kézipoggyászt vihetnek majd a fedélzetre, de olcsóbban és több csomagot adhatnak fel a csomagtérbe.

Münchenben megint minden az Oktoberfestről fog szólni!

A nagy sikerre való tekintettel 2018-ban már áprilisban is lesz közvetlen Air Canada Rouge járat Budapest és Toronto között.

Doha - Qatar
A magyarok mostantól előre kiváltott vízum nélkül léphetnek be az országba.

Szeptember 8-án nálunk vendégeskedett a Lufthansa egyik vadonatúj utasszállítója.

Az Aegean Airlines 2018. június végétől heti plusz egy járattal közlekedik a két főváros között.

Szeptember 12-től vadonatúj utasszállítók közlekednek München és Hongkong között.

Decembertől kezdve egész évben jár Budapest és Madrid között a spanyol légitársaság.

A téli menetrendi időszakban hetente ötször repül az Air France Párizs és Chicago között.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a nyári időszakban már heti 6 alkalommal közlekedik majd a kanadai légitársaság Budapest-Toronto járata.Korábbi híreink - Archívum >>>