Újraindult a Budapest-Kijev járat az Ukraine International Airlines-nál!

Jó hírünk van az Ukrajnába látogatóknak: újraindította napi Budapest – Kijev járatát az Ukraine International Airlines (UIA)!

A járat minden nap Borispol reptérről indul 13.35-kor, ahonnan 14:30-kor érkezik meg Budapestre. Innen alig egy óra múlva, 15 20-kor indul vissza és 18 00-kor érkezik Kijevbe. Ukrajnában az időeltérés +1 óra a magyar időhöz képest, így az út körülbelül 1 óra 45 percet vesz igénybe. Aki ezt a járatot választja, kedvező ár mellett egy nem túl hosszú, kényelmes útra számíthat a Boeing 737-800 fedélzetén.

Az újraindított járattal Magyarországról is jó csatlakozásokkal érhető el az Ukraine International légitársaság számos ukrán belföldi és nemzetközi úti célja, mint Odessza, Lvov és Harkov illetve Almati (Kazahsztán), Asztana (Kazahsztán), Bangkok (Thaiföld), Jereván (Örményország), Minszk (Fehéroroszország), Tbiliszi (Grúzia) és Vilnius (Litvánia).
 

Az Ukrainian Airlines-zal szeretne repülni? A légitársaság járataira turista és business osztályos repülőjegyek is foglalhatóak online repülőjegyrendszerünkben

2017-06-22

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Bár a Ryanair utasai kevesebb kézipoggyászt vihetnek majd a fedélzetre, de olcsóbban és több csomagot adhatnak fel a csomagtérbe.

Münchenben megint minden az Oktoberfestről fog szólni!

A nagy sikerre való tekintettel 2018-ban már áprilisban is lesz közvetlen Air Canada Rouge járat Budapest és Toronto között.

Doha - Qatar
A magyarok mostantól előre kiváltott vízum nélkül léphetnek be az országba.

Szeptember 8-án nálunk vendégeskedett a Lufthansa egyik vadonatúj utasszállítója.

Az Aegean Airlines 2018. június végétől heti plusz egy járattal közlekedik a két főváros között.

Szeptember 12-től vadonatúj utasszállítók közlekednek München és Hongkong között.

Decembertől kezdve egész évben jár Budapest és Madrid között a spanyol légitársaság.

2017. augusztus 27-től már két orosz városba repül Budapestről a Wizzair.

A téli menetrendi időszakban hetente ötször repül az Air France Párizs és Chicago között.Korábbi híreink - Archívum >>>