Újraindult a Budapest-Kijev járat az Ukraine International Airlines-nál!

Jó hírünk van az Ukrajnába látogatóknak: újraindította napi Budapest – Kijev járatát az Ukraine International Airlines (UIA)!

A járat minden nap Borispol reptérről indul 13.35-kor, ahonnan 14:30-kor érkezik meg Budapestre. Innen alig egy óra múlva, 15 20-kor indul vissza és 18 00-kor érkezik Kijevbe. Ukrajnában az időeltérés +1 óra a magyar időhöz képest, így az út körülbelül 1 óra 45 percet vesz igénybe. Aki ezt a járatot választja, kedvező ár mellett egy nem túl hosszú, kényelmes útra számíthat a Boeing 737-800 fedélzetén.

Az újraindított járattal Magyarországról is jó csatlakozásokkal érhető el az Ukraine International légitársaság számos ukrán belföldi és nemzetközi úti célja, mint Odessza, Lvov és Harkov illetve Almati (Kazahsztán), Asztana (Kazahsztán), Bangkok (Thaiföld), Jereván (Örményország), Minszk (Fehéroroszország), Tbiliszi (Grúzia) és Vilnius (Litvánia).
 

Az Ukrainian Airlines-zal szeretne repülni? A légitársaság járataira turista és business osztályos repülőjegyek is foglalhatóak online repülőjegyrendszerünkben

2017-06-22

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Jó hír a Wizzairnél: október 29-étől ingyenes a normál méretű kézipoggyász feladás!

Július 17-én indította el a török légitársaság a legújabb járatát a népszerű thaiföldi üdülőhelyre.

Az airberlin Düsseldorfban újabb bázist épít ki, ahonnan 2016. májustól több új járatot fog indítani Amerikába és Kubába.

Július 8-ától végre közvetlen és gyors busszal juthatunk el a Deák térről a Liszt Ferenc repülőtérre!

2018. májusától ismét átszállás nélkül utazhatunk Budapestről New Yorkba és Chicagóba! A jegyek már nálunk is foglalhatóak!

Kényeztetés felsőfokon! Bemutatjuk Önnek az ötcsillagos Qatar Airways világbajnok business osztályát!

Július 7-én Budapestre látogat a LOT hetedik, legújabb Dreamliner repülőgépe, a Romeo Golf!

Az Aeroflot orosz légitársaság a téli menetrendi szezonban újabb járatot indít a Moszkva - Budapest - Moszkva útvonalon.

Szeretne kényelmesen utazni, kipihenten megérkezni, de egy business osztályos repülőjegy megvásárlása szóba sem jöhet? Van erre egy jó ötletünk!

Utazzon az Emirates-szel Dubaiba, egész napos belépőt adunk hozzá a Dubai Parks and Resorts-ba!Korábbi híreink - Archívum >>>