TAP Portugal: 2017 nyarától visszatér a Lisszabon-Budapest járat!

A TAP Portugal légitársaság bejelentette: újraindítják közvetlen járatukat Budapest és a Portugál főváros, Lisszabon között.
TAP Portugal: 2017 nyarától visszatér a Lisszabon-Budapest járat!
kép forrása: dreamstime.com

Az első járat 2017. július 1-én indul, ezt követően péntek kivételével minden nap, összesen heti hét alkalommal közlekedik Airbus A319 és A320 típusú repülőgépekkel. Budapestet és Lisszabont, a portugál fővárost összekötő járat 2017. július 1-jén indul újra 129 személyes Airbus A319, vagy 157 személyes A320 típusú repülőgéppel. A TAP Portugal Budapest-Lisszabon viszonylatban a nyári menetrend szerint péntek kivételével minden nap, összesen heti hét járatot működtet, ebből kettő kora reggel, öt a délutáni órákban közlekedik.

Lisszabonba a repülőút mindössze három és fél óra, ráadásul ez a rövid idő is kellemes kikapcsolódást jelent: a TAP Portugal meleg ételkínálattal és finom portugál borokkal kedveskedik utasainak, mindezt plusz költségek nélkül. Ezeket a fedélzeti szolgáltatásokat ugyanis a repülőjegy ára tartalmazza. Szolnok Péter, a TAP Portugal magyarországi értékesítési vezetője arról tájékoztatott, hogy a TAP visszatérésének nyertesei a magyar utasok, hiszen a légitársaság élen jár Portugália népszerűsítésében. A TAP Portugal emellett meghatározó szolgáltató Dél-Amerika, azon belül elsősorban Brazília irányába, ugyanis összesen kilenc brazil várost köt össze közvetlen járat Lisszabonnal, ezek pedig kiváló csatlakozással érhetők el Budapestről is. Lisszabon méltán népszerű desztináció utasaink körében, a TAP Portugal nyári menetrendje pedig kiváló összeköttetést nyújt a két főváros között, valamint lisszaboni átszállással más portugál városok felé.

A TAP járata színvonalas és széleskörű szolgáltatásaival kellemes élménnyé teszi az utazást, ezért jelentős forgalomra számítunk ezen az útvonalon. A heti hét járat egyaránt kedvez a hosszabb kikapcsolódásra vágyóknak és azoknak, akik csak rövid látogatást szeretnének tenni a ibériai fővárosban. Lisszabonból könnyen elérhető az egzotikus, természeti szépségekben gazdag Azori-szigetek és Madeira. Ez utóbbi egyébként már korábban is rengeteg magyar turistát vonzott, hiszen történelmünk szempontjából jelentős látnivalót rejt: IV. Habsburg Károlyt, az utolsó magyar királyt itt helyezték örök nyugalomra. A TAP budapesti menetrendje ugyanakkor könnyű átszállást kínál az utasoknak, akár Marokkó, a Zöldfoki-szigetek vagy Brazília felé.  

A TAP Portugal Budapest - Lisszabon - Budapest járata online rendszerünkben is foglalható, 38 300Ft-os ártól

2016-12-08

A TAP Air Portugal légitársaságról:

A TAP Air Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon, innen indulnak járataik Európa, Afrika, Észak- és Dél-Amerika városai felé. A TAP Portugal hálózatát 38 ország 88 város alkotja és a cég a legjelentősebb légi fuvarozó Európa és Brazília (Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza, Belo Horizonte, Manaus ) között. A Star Alliance légiszövetség tagja.

A TAP Portugal légitársaság részletes bemutatása>>>

A TAP Air Portugal legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Lisszabon repülőjegy 34 800Ft, Porto repülőjegy 42 900Ft, Faro repülőjegy 43 500Ft, Ponta Delgada repülőjegy 68 700Ft, Funchal repülőjegy 72 400Ft!

A portugál légitársaság új kanadai járata májustól indul!

Ezzel a portugál légitársaság lesz a típus első üzemeltetője.

2019-ben megduplázza észak-amerika járatait a portugál légitársaság. Lássuk az új desztinációkat!

15 állomásos "turnéra" indult a TAP új repülőgépe, amely során Amerikában, Ázsiában, Európában és Afrikában is bemutatkozik.

 Ahol csodás történelmi emlékek, bájos tengerpartok és temérdek kaland vár ránk!