Törpös egy repülőgép!

Hupikék törpikés festést kapott a belga légitársaság egyik utasszállítója. Hogy miért éppen a Törpök? Cikkünkből megtudja!

Igazán törpösre sikerült ez a festés!


Belgium újabb ikonikus "arcait"  mutatja be az SN Brussels légitársaság, igen egyedi módon. A légitársaság tavaly augusztusban versenyt hirdetett, amelyre 1415 db pályázat érkezett. A közönség ezek közül szavazással választotta ki a győztes terveket, amelyet 14 nap alatt festettek fel egy A320-as repülőgép törzsére.

Az SN Brussels Airlines 2018. március 24-én Brüsszelben mutatta be az új festésű repülőgépét, amelyet Aerosmurf-re kereszteltek. Ez a repülő az ötödik, amelyik tematikus festést kapott a belga légitársaságnál, amely Begium ikonikus arcait illetve alkotásait mutatja be. Saját festést kapott már a belga Vörös Ördögök focicsapata, René Magritte festőművész, a Tomorrowland zenei fesztivál, és a népszerű képregényfigura, Tintin.

Aerosmurf (Aerotörp) és társai mostantól 2023-ig égi nagykövetként képviselik Belgiumot a világ repülőterein. A híres képregényrajzoló, Peyo 60 éve alkototta meg Hupikék Törpikék figurákat. Talán nem véletlen, hogy a belga légitársaság versenyén az olasz Marta Mascellani törpös alkotása lett a nyertes. A "pilótafülkében" Törpilla és Törp Papa ül, mögöttük olyan ismerősöket is köszönthetünk, mint Hami, Okoska, Dulifuli és Nótata.

A repülőgép máris útra kelt, Brüsszel és több európai város közt ingázva deríti jókedvre az utasokat. A légitársaság weboldalán nyomon követhető, hogy az elkövetkező három napban merre járnak Törpök az Aerosmurf, azaz a OO-SND lajstromszámú repülőgéppel.

2018-03-27

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Aegean Airlines - 2017-ben ismét a legjobb regionális légitársaság!

2018. június 4-től a hét minden napján lesz közvetlen járat Ausztria és Etiópia közt.

Az Ethiopean Airlines a Star Alliance szövetség tagja és afrika legjelentősebb légitársasága.

Junkerstől a Dreamlinerig, Budaörstől Chicagóig - avagy 80 év alatt a LOT körül!

Csak azok az utasok vihetik magukkal kézipoggyászukat a fedélzetre, akik elsőbbségi beszállást is vásároltak.

Augusztus 31-ig ingyenes fagyival kedveskedik utasainak az Emirates a Dubai reptér 3-as terminálján.

Moroni, a Comore-szigetek fővárosa a legújabb afrikai célállomás.

2018 év végére kétszeresére bővíti debreceni bázisát a Wizzair.

2018. augusztus 2. és október 27. között hetente négyszer napi három járat közlekedik ezen az útvonalon!

Az Emirates légitársaság gépein 2019. február 1-től a turista, business mellett újra lesz first osztály is Budapest és Dubai között.Korábbi híreink - Archívum >>>


A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.