Törpös egy repülőgép!

Hupikék törpikés festést kapott a belga légitársaság egyik utasszállítója. Hogy miért éppen a Törpök? Cikkünkből megtudja!

Igazán törpösre sikerült ez a festés!


Belgium újabb ikonikus "arcait"  mutatja be az SN Brussels légitársaság, igen egyedi módon. A légitársaság tavaly augusztusban versenyt hirdetett, amelyre 1415 db pályázat érkezett. A közönség ezek közül szavazással választotta ki a győztes terveket, amelyet 14 nap alatt festettek fel egy A320-as repülőgép törzsére.

Az SN Brussels Airlines 2018. március 24-én Brüsszelben mutatta be az új festésű repülőgépét, amelyet Aerosmurf-re kereszteltek. Ez a repülő az ötödik, amelyik tematikus festést kapott a belga légitársaságnál, amely Begium ikonikus arcait illetve alkotásait mutatja be. Saját festést kapott már a belga Vörös Ördögök focicsapata, René Magritte festőművész, a Tomorrowland zenei fesztivál, és a népszerű képregényfigura, Tintin.

Aerosmurf (Aerotörp) és társai mostantól 2023-ig égi nagykövetként képviselik Belgiumot a világ repülőterein. A híres képregényrajzoló, Peyo 60 éve alkototta meg Hupikék Törpikék figurákat. Talán nem véletlen, hogy a belga légitársaság versenyén az olasz Marta Mascellani törpös alkotása lett a nyertes. A "pilótafülkében" Törpilla és Törp Papa ül, mögöttük olyan ismerősöket is köszönthetünk, mint Hami, Okoska, Dulifuli és Nótata.

A repülőgép máris útra kelt, Brüsszel és több európai város közt ingázva deríti jókedvre az utasokat. A légitársaság weboldalán nyomon követhető, hogy az elkövetkező három napban merre járnak Törpök az Aerosmurf, azaz a OO-SND lajstromszámú repülőgéppel.

2018-03-27

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Foglalja le most görögországi repülőjegyét nagy kedvezménnyel! Akár 20% árengedmény az alapárból az Aegean légitársaság járataira!

Október 15-től a megszűnő "fapados" UP helyett az igazi El Al repül újra Budapestre!

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.

Az új repülőgép árpilisban állt forgalomba és első célállomásainak egyike Budapest lett.

A Ryanair fapados légitársaság heti két járatot kínál a marokkói "királyi városok" egyikébe, Marrakeshbe.

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Costa Rica, Mauritius, Maldív-szigetek és Marrakesh.

Air France Marrakesh
A francia légitársaság bejelentette, hogy mostantól heti 3 új járata közlekedik a marokkói városba.

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!

Kényeztetés felsőfokon! Bemutatjuk Önnek az ötcsillagos Qatar Airways világbajnok business osztályát!

Lépjen velünk az Qatar Airways fedélzetére, engedje hogy repülése alatt elkényeztessék! Az ötcsillagos utazás itt kezdődik!Korábbi híreink - Archívum >>>


A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.