Vásárlás

Hihetetlen repülőjegy árak a Vistánál!

Online foglalás és bankkártyás fizetés esetén most rendkívül kedvező árak a Turkish Airlines járataira! Ráadásként nálunk az internetes bankkártyás fizetésnek nincsen felára!

Chicago 128 600 Ft | New York 137 600 Ft | Toronto 143 500 Ft | Maldív-szigetek 159 300 Ft

Repülőtéri érkezés és indulás

Kedves Utasunk!

Csokorba szedtük Önnek a legfontosabb tudnivalókat, hogy minél kényelmesebben várásolhasson repülőjegyet és hogy utazása, hazaérkezése is zökkenőmentes legyen:

Indulás előtt:

Repülőjegy foglalás online, akciós árakkal,  bankkártyás fizetéssel is

Olcsó repülőjegy-foglalási tippek és trükkök

Akciós repülőjegyek a világ minden tájára

Utazás előtt - fontos információk - a reptéri biztonsági előírásokról és a repülőjegy általános szerződési feltételeiről

 

A repülőtéren:

Ferihegyi járatinformáció - érkező járatok

Ferihegyi járatinformáció - induló járatok

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Az Alitalia idén számos tengerentúli útvonalon erősíti meg jelenlétét. Észak- és Dél-Amerikai mellett az ázsiai úticélokra is újabb járatokat állítottak menetrendbe.

A Turkish Airlines folytatja amerikai "hódító hadjáratát", a napsütéses floridai Miami lett a légitársaság legújabb desztinációja.

A Turkish Airlines április 13-án elindította legújabb amerikai járatát, Isztambul - San Francisco útvonalon. A légitársaságnak Los Angeles után ez a második kaliforniai, valamint a 11. amerikai célállomása.

Az Aeroflot a Skyteam légitársaság szövetség tagja, velük közösen 177 ország több, mint ezer városába vásárolhatnak repülőjegyet utasaik.

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága. Az airberlin központja jelenleg a berlini Tegel repülőtér, ahová Budapestről közvetlen járattal is utazhatunk.

Május elsejétől megújult az Air France hosszútávú járatainak à la carte menü választéka a turista és a prémium turista osztályokon.

Az 1923-ban alakult Finnair Finnország legnagyobb, egyben a Skandinávia egyik legjelentősebb légitársasága. Igen közkedvelt az utasok körében, elsősorban a pontossága és remek fedélzeti kiszolgálása miatt.

2015. május 1-jétől újra van közvetlen, menetrend szerinti repülőjárat Budapest és Peking között. A China Airlines hetente 4 járattal köti össze a magyar és a kínai fővárost.

A 8. TTG China Travel Awardon a KLM légitársaság nyerte el a "Legjobb európai légitársaság" díját.

2015. június 1-től kezdve 15 perccel korábban, 07:20 helyett 07:05-kor száll fel Budapestről az Alitalia római járata.Korábbi híreink - Archívum >>>