Repülőtéri érkezés és indulás

Kedves Utasunk!

Csokorba szedtük Önnek a legfontosabb tudnivalókat, hogy minél kényelmesebben várásolhasson repülőjegyet és hogy utazása, hazaérkezése is zökkenőmentes legyen:

Indulás előtt:

Repülőjegy foglalás online, akciós árakkal,  bankkártyás fizetéssel is

Olcsó repülőjegy-foglalási tippek és trükkök

Akciós repülőjegyek a világ minden tájára

Utazás előtt - fontos információk - a reptéri biztonsági előírásokról és a repülőjegy általános szerződési feltételeiről

 

A repülőtéren:

Ferihegyi járatinformáció - érkező járatok

Ferihegyi járatinformáció - induló járatok

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Az Emirates díjnyertes, világszínvonalú ICE fedélzeti szórakoztatórendszert állított az utasok szolgálatába. Az ICE neve az angol az Information, Commuication, Entertainment, azaz információ, kommunikáció és szórakozás szavak kezdőbetűiből állt össze.

Az Air Transat - mely Kanada egyik vezető légitársasága- menetrendszerű heti járatot indít 2015.  június 17-től Torontó – Montreál – Budapest útvonalon.

Az Emirates légitársaság 2015. június 1-től az eddigi két kabinos (turista és business) elrendezésű gépeit három osztályosra (turista, business és first) cserél Budapest és Dubai között.

A Lufthansa légitársaság tovább bővíti dél-amerikai útvonalhálózatát. Amennyiben megkapják a járatnyitáshoz szükséges engedélyeket, 2015. november 16-tól egész évben üzemelő panamavárosi járatot fog indítani.

Még több járat Budapest és Málta között! Málta nemzeti légitársasága, az Air Malta légitársaság 2015. áprilistól újraindítja közvetlen járatát a magyar főváros és Málta között.

Katar állam légitársasága a Qatar Airways immár 2011. óta üzemeltet közvetlen járatot Budapestről. Ezzel egy rendkívül fontos térséget, a Perzsa-öböl régióját köti össze a magyar fővárossal.

Lépjen velünk az Qatar Airways fedélzetére, engedje hogy repülése alatt elkényeztessék! Az ötcsillagos utazás itt kezdődik!

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 130 nagyvárosba indít járatokat. Magas színtű szolgáltatásaiért ötcsillagos légitársaságként is nevezik

2015. január 12-e óta újabb város érhető el a megújult utasterű Air France Boeing 777-es utasszállítókkal: Brazília üzleti életének központja, Sao Paulo. Olvasson tovább!

2015. május 27-ig között ingyenesen biztosít szállást az Emirates a hosszú dubai-i csatlakozások esetében. Vásárolja meg Emirates repülőjegyét a Vistában és kérje az ingyenes szállást kollégáinktól!Korábbi híreink - Archívum >>>