Repülőtéri érkezés és indulás

Kedves Utasunk!

Csokorba szedtük Önnek a legfontosabb tudnivalókat, hogy minél kényelmesebben várásolhasson repülőjegyet és hogy utazása, hazaérkezése is zökkenőmentes legyen:

Indulás előtt:

Repülőjegy foglalás online, akciós árakkal,  bankkártyás fizetéssel is

Olcsó repülőjegy-foglalási tippek és trükkök

Akciós repülőjegyek a világ minden tájára

Utazás előtt - fontos információk - a reptéri biztonsági előírásokról és a repülőjegy általános szerződési feltételeiről

 

A repülőtéren:

Ferihegyi járatinformáció - érkező járatok

Ferihegyi járatinformáció - induló járatok

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

A Turkish Airlines 2015. július 3-ától napi négy járatot indít a Budapest Isztambul útvonalon.

A Qatar Airways és az FC Barcelona 2013. júliusában jelentették be, hogy a 2013-2014-es futballszezontól kezdve három évig a légitársaság lesz a focicsapat főszponzora. A Barca azóta Qatar Airways logós mezben fut ki a pályára.

December 23-án az ötcsillagos Qatar Airways történelmet írt: a dohai székhelyű légitársaság lett az első, amely átvehette a világ első Airbus A350-XWB (Xtra Wide Body, azaz extra szélestörzsű) utasszállítóját.

2014. május 27-én vehette birtokba a Qatar Airways a vadonatúj dohai Hamad Nemzetközi Repülőteret ( HIA ), melyről világszerte 140 célállomás érhető el.

A dublini repülőtér Európában egyedülálló szolgáltatást kínál az Egyesült Államokba utazóknak: már a dublini reptéren megtörténik az amerikai útlevél- és vámvizsgálat, valamint az USÁ-ba történő beléptetés.

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is".

Az Emirates légitársaság június 3-tól napi járatot indít Balira, az "Istenek szigetére".

Katar állam légitársasága a Qatar Airways immár 2011. óta üzemeltet közvetlen járatot Budapestről. Ezzel egy rendkívül fontos térséget, a Perzsa-öböl régióját köti össze a magyar fővárossal.

Az Emirates díjnyertes, világszínvonalú ICE fedélzeti szórakoztatórendszert állított az utasok szolgálatába. Az ICE neve az angol az Information, Commuication, Entertainment, azaz információ, kommunikáció és szórakozás szavak kezdőbetűiből állt össze.

Az Air Transat - mely Kanada egyik vezető légitársasága- menetrendszerű heti járatot indít 2015.  június 17-től Torontó – Montreál – Budapest útvonalon.Korábbi híreink - Archívum >>>