Vásárlás

Hihetetlen repülőjegy árak a Vistánál!

Rendkívül kedvező árak az Turkish Airlines járataira!

Shanghai 153 000 Ft | Bangkok 157 200 Ft | Szöul 166 200 Ft | Szingapúr 173 900 Ft | Boston 177 100 Ft | Tajpej 189 900 Ft | Sao Paulo 218 200 Ft | Buenos Aires 225 600 Ft

Repülőtéri érkezés és indulás

Kedves Utasunk!

Csokorba szedtük Önnek a legfontosabb tudnivalókat, hogy minél kényelmesebben várásolhasson repülőjegyet és hogy utazása, hazaérkezése is zökkenőmentes legyen:

Indulás előtt:

Repülőjegy foglalás online, akciós árakkal,  bankkártyás fizetéssel is

Olcsó repülőjegy-foglalási tippek és trükkök

Akciós repülőjegyek a világ minden tájára

Utazás előtt - fontos információk - a reptéri biztonsági előírásokról és a repülőjegy általános szerződési feltételeiről

 

A repülőtéren:

Ferihegyi járatinformáció - érkező járatok

Ferihegyi járatinformáció - induló járatok

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Az Emirates légitársaság elindította legújabb reklámkampányát, melynek főszereplője Jennifer Aniston.

A TAP Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon, innen indulnak járataik Európa, Afrika, Észak- és Dél-Amerika városai felé.

Az Alitalia a Skyteam légitszövetség dél-európai tagjaként heti 15 járatot üzemeltet Brazíliába: hetet Rio de Janeiroba és nyolcat Sao Pauloba.

Az 1955-ben alapított Condor légitársaság a Thomas Cook cégcsoport tagjaként a világ egyik vezető, turizmusra szakosodott légi fuvarozója. Évi 70 millió utast szállít többek közt olyan népszerű úticélokra, mint Havanna, Cancun, Las Vegas, Miami, Santo Domingo, Punta Cana.

A francia Air France és a holland KLM légitárasaságok szövetségre lépésük óta világszinten az egyik legmeghatározóbb légitársaságának számítanak.

A lengyel LOT légitársaság fiatal flottával rendelkezik és a vadonatúj Boeing 787-es Dreamlinerekkel repül közt New Yorkba, Chicagóba, Torontóba és Pekingbe, kedvező árakon!

Az Aeroflot a Skyteam légitársaság szövetség tagja, velük közösen 177 ország több, mint ezer városába vásárolhatnak repülőjegyet utasaik.

Igen, de sajnos, csak rövid időre. Az Oktoberfest alkalmából az idén 60 éves Lufthansa légiutaskísérői ismét hagyományos bajor népviseletbe öltöznek.
 

Jövő nyáron már két légitársaság heti 4 járat köti össze Budapestet és Torontót.

Lépjen velünk a fedélzetre, ismerje meg az Air France Premium Economy osztályának szolgáltatásait!Korábbi híreink - Archívum >>>


Utasbiztosítás a Vistától - QBE Biztosító