Repülőtéri érkezés és indulás

Kedves Utasunk!

Csokorba szedtük Önnek a legfontosabb tudnivalókat, hogy minél kényelmesebben várásolhasson repülőjegyet és hogy utazása, hazaérkezése is zökkenőmentes legyen:

Indulás előtt:

Repülőjegy foglalás online, akciós árakkal,  bankkártyás fizetéssel is

Olcsó repülőjegy-foglalási tippek és trükkök

Akciós repülőjegyek a világ minden tájára

Utazás előtt - fontos információk - a reptéri biztonsági előírásokról és a repülőjegy általános szerződési feltételeiről

 

A repülőtéren:

Ferihegyi járatinformáció - érkező járatok

Ferihegyi járatinformáció - induló járatok

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Az airberlin Düsseldorfban újabb bázist épít ki, ahonnan 2016. májustól több új járatot fog indítani Amerikába és Kubába.

Saját szemével, élőben látná Északi-sarkot, de nem szeretne halálra fagyni? Van egy ötletünk!

Az airberlin és a Lindt megédesíti az Ön utazását is!

Érkezzen frissen és kipihenten úti céljára! A KLM Economy Comfort ülésein ez megvalósítható!

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek.

Az EVA Air egy taivani magán légitársaság. Taipei a központja, innen repül a légitársaság több mint 60 célállomásra: Európába, Kínába, Japánba, Ausztráliába és az Egyesült Államokba.

A CSA Czech Airlines 90 éves múlttal rendelkező légitársaság. Több szakmai szervezet és utasfelmérések szerint is Európa legpontosabb légitársasága.

British Airways légitársaság a Oneworld teljes jogú tagjaként a partner légitársaságokkal együtt közel 600 desztinációra repítik az utasokat.
Központi repülőtere a londoni Heathrow.

Alitalia olasz légitársaság jelenlegi formájában 2009-ben alakult újra, amikor az Alitalia és az Air One légicégek összeolvadásával a régi nevet megtartva új fuvarozó jött létre.

A francia Air France és a holland KLM légitárasaságok szövetségre lépésük óta világszinten az egyik legmeghatározóbb légitársaságának számítanak.Korábbi híreink - Archívum >>>


Utasbiztosítás a Vistától - QBE Biztosító