Vásárlás

Hihetetlen repülőjegy árak a Vistánál!

Online foglalás és bankkártyás fizetés esetén most rendkívül kedvező árak a Turkish Airlines járataira! Ráadásként nálunk az internetes bankkártyás fizetésnek nincsen felára!

Kuala Lumpur 126 000 Ft | Tokió 137 000 Ft | New York 147 700 Ft | Bangkok 148 600 Ft

Repülőtéri érkezés és indulás

Kedves Utasunk!

Csokorba szedtük Önnek a legfontosabb tudnivalókat, hogy minél kényelmesebben várásolhasson repülőjegyet és hogy utazása, hazaérkezése is zökkenőmentes legyen:

Indulás előtt:

Repülőjegy foglalás online, akciós árakkal,  bankkártyás fizetéssel is

Olcsó repülőjegy-foglalási tippek és trükkök

Akciós repülőjegyek a világ minden tájára

Utazás előtt - fontos információk - a reptéri biztonsági előírásokról és a repülőjegy általános szerződési feltételeiről

 

A repülőtéren:

Ferihegyi járatinformáció - érkező járatok

Ferihegyi járatinformáció - induló járatok

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

A Turkish Airlines április 13-án elindította legújabb amerikai járatát, Isztambul - San Francisco útvonalon. A légitársaságnak Los Angeles után ez a második kaliforniai, valamint a 11. amerikai célállomása.

A Qatar Airways 4 napos budapesti reptéri parkolókártyát ad ajándékba business osztályos repülőjeggyel rendelkező utasainak.

A Turkish Airlines 2015. július 3-ától napi négy járatot indít a Budapest Isztambul útvonalon.

A Qatar Airways és az FC Barcelona 2013. júliusában jelentették be, hogy a 2013-2014-es futballszezontól kezdve három évig a légitársaság lesz a focicsapat főszponzora. A Barca azóta Qatar Airways logós mezben fut ki a pályára.

December 23-án az ötcsillagos Qatar Airways történelmet írt: a dohai székhelyű légitársaság lett az első, amely átvehette a világ első Airbus A350-XWB (Xtra Wide Body, azaz extra szélestörzsű) utasszállítóját.

2014. május 27-én vehette birtokba a Qatar Airways a vadonatúj dohai Hamad Nemzetközi Repülőteret ( HIA ), melyről világszerte 140 célállomás érhető el.

A dublini repülőtér Európában egyedülálló szolgáltatást kínál az Egyesült Államokba utazóknak: már a dublini reptéren megtörténik az amerikai útlevél- és vámvizsgálat, valamint az USÁ-ba történő beléptetés.

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is".

Az Emirates légitársaság június 3-tól napi járatot indít Balira, az "Istenek szigetére".

Katar állam légitársasága a Qatar Airways immár 2011. óta üzemeltet közvetlen járatot Budapestről. Ezzel egy rendkívül fontos térséget, a Perzsa-öböl régióját köti össze a magyar fővárossal.Korábbi híreink - Archívum >>>