A350-ös gépekkel repül a Lufthansa Hongkongba

Szeptember 12-től vadonatúj utasszállítók közlekednek München és Hongkong között.
A350-ös gépekkel repül a Lufthansa Hongkongba

Szeptembertől a legmodernebb gépekkel repül a Lufthansa Hongkongba

Szeptember 12-től A350-es utasszállítók közlekednek München és Hongkong között. A Lufthansa augusztus 12-én, illetve szeptember 2-án vette át két legújabb Airbus A350-900-as repülőgépét, amelyek a München - Hongkong - München útvonalon teljesítenek majd szolgálatot.

A 11 órás repülőutat – ami egyébként a Lufthansa egyik leghosszabb útvonala - optimalizált légnyomás teszi kellemesebbé, amit úgy állítanak be, hogy a földön megszokott szinthez közelítsen, így az utasok kipihentebben érnek céljukhoz. A gépeken 293 ülőhely (48 business, 21 prémium turista és 224 hagyományos turista) kapott helyet.

Az A350-es jelenleg a legmodernebb és leginkább környezetkímélő utasszállítónak számít. 25%-kal kevesebb kerozint fogyaszt és 25%-kal kisebb a károsanyag-kibocsátása, mint egy hasonló kategóriájú repülőgépnek, valamint fel- és leszálláskor is csendesebbek a hajtóművei. A Lufthansa ebből a típusból összesen 25 darabot rendelt, melyekből az elsőt idén februárban vette át a gyártól. A most érkező negyedik és ötödik gépek repülnek majd München és Hongkong között. A müncheni reptéren állomásozó Lufthansa A350-esek Bostonba, Delhibe, Bombaybe és Hongkongba közlekednek.

Hong Kong nem csak az üzleti utasoknak körében népszerű

Hongkong fontos kereskedelmi és közlekedési csomópont, de az üzleti utasok mellett a turisták számára is vonzó célpont. Ázsia harmadik legnagyobb metropolisza a keleti és a nyugati kultúra szokatlan keverékét kínálja. Sokak szerint Hongkong a legérdekesebb ázsiai nagyváros - 4-5 napot rendkívül tartalmasan el lehet itt tölteni kizárólag turistaként is. Rendkívül sajátos karaktert ad Hongkongnak, a brit gyarmati múlt és a kínai kultúra izgalmas egyvelege és egymás mellett létezése.

Hong Kongban soha nem áll meg az élet - "kötelező program" felmenni a Victoria Peakre és letekinteni a felhőkarcolók tömegére a modern metropoliszban, Lantau szigetén ellátogatni a Nagy Buddhához akár drótkötélpályás felvonóval, ellátogatni a Soho negyedbe, sétálni egyet a Nathan Roadon és egy napra kiruccanni Makaóra kipróbálni a szerencsénket a helyi kaszinókban.
 
Tekintse meg legjobb Hongkong repülőjegy ajánlatainkat és hongkongi utazási tippjeinket is!

2017-09-04

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Észak-amerikai repülőjegyek már 142 500Ft-tól foglalhatóak a december 5-ig tartó akció keretében!

Münchenben megint minden az Oktoberfestről fog szólni!

Szeptember 8-án nálunk vendégeskedett a Lufthansa egyik vadonatúj utasszállítója.

2017. augusztus 26-én kereken 50 éve lesz, hogy a Lufthansa gépe először landolt Budapesten.