Napi öt járat Varsóba a LOT-tal!

A lengyel légitársaság még több járatot indít Varsó és Budapest között
Napi öt járat Varsóba a LOT-tal!

Már foglalhatóak a repülőjegyek a LOT új extra Varsó - Budapest - Varsó járataira! 2018. március 25–től, azaz a nyári menetrendtől kezdve naponta 5 járatpár fog közlekedni, még több és kényelmesebb csatlakozást nyújtva a LOT hálózatában elérhető célállomásokra.

Az új LO539-es járat 19:45-kor indul Varsóból és 21:10-kor száll le Budapesten. A gép itt éjszakázik és másnap LO540-es járatszámmal reggel 7-kor száll fel Varsó felé, ahová 8:20-kor érkezik meg. Az új járat bevezetésével a többi 4 Varsó - Budapest - Varsó járat menetrendje is változik.

A LOT légitársaság a friss menetrenddel még jobb csatlakozásokat igyekszik biztosítani a hosszútávú járataihoz. Az új, napi ötödik járat elsősorban a Távol-Keletre  igyekvőknek ( Peking, SzöulTokió és 2018. májusától Szingapúr felé ) jelent versenyképes átszállási lehetőséget.

2017-12-22

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában több, mint 40 városba üzemeltet járatokat. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is, mellyel Pekingbe, New Yorkba, Chicagoba és Torontoba közlekedik. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 126 100Ft-tól, Los Angeles repülőjegy 126 200Ft-tól, Chicago repülőjegy 172 500Ft-tól, Toronto repülőjegy 131 300Ft-tól, csak május 4-ig!

Válassza utazásához a lengyel légitársaság új, csúcstechnológiás repülőgépeit!

Hamarosan indul a közvetlen járat Budapestről New Yorkba és Chicagóba!

A LOT lengyel légitársaság új járatával 2018. április 27-től a meseszép lengyel város egy óra alatt elérhető Budapestről!

2018. tavaszától sűríti járatait a lengyel légitársaság Amerika és Japán felé.

2018. nyarán egyelőre szezonális jelleggel Szingapúrba is repül lengyel légitársaság.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.