Napi öt járat Varsóba a LOT-tal!

A lengyel légitársaság még több járatot indít Varsó és Budapest között
Napi öt járat Varsóba a LOT-tal!

Már foglalhatóak a repülőjegyek a LOT új extra Varsó - Budapest - Varsó járataira! 2018. március 25–től, azaz a nyári menetrendtől kezdve naponta 5 járatpár fog közlekedni, még több és kényelmesebb csatlakozást nyújtva a LOT hálózatában elérhető célállomásokra.

Az új LO539-es járat 19:45-kor indul Varsóból és 21:10-kor száll le Budapesten. A gép itt éjszakázik és másnap LO540-es járatszámmal reggel 7-kor száll fel Varsó felé, ahová 8:20-kor érkezik meg. Az új járat bevezetésével a többi 4 Varsó - Budapest - Varsó járat menetrendje is változik.

A LOT légitársaság a friss menetrenddel még jobb csatlakozásokat igyekszik biztosítani a hosszútávú járataihoz. Az új, napi ötödik járat elsősorban a Távol-Keletre  igyekvőknek ( Peking, SzöulTokió és 2018. májusától Szingapúr felé ) jelent versenyképes átszállási lehetőséget.

2017-12-22

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában több, mint 40 városba üzemeltet járatokat. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is, mellyel Pekingbe, New Yorkba, Chicagoba és Torontoba közlekedik. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Chicago repülőjegy 125 500Ft-tól, Peking repülőjegy 138 000Ft-tól, Tokió repülőjegy 150 700Ft-tól foglalható!

2018. tavaszától sűríti járatait a lengyel légitársaság Amerika és Japán felé.

2018. nyarán egyelőre szezonális jelleggel Szingapúrba is repül lengyel légitársaság.

2018. májusától ismét átszállás nélkül utazhatunk Budapestről New Yorkba és Chicagóba! A jegyek már nálunk is foglalhatóak!

Július 7-én Budapestre látogat a LOT hetedik, legújabb Dreamliner repülőgépe, a Romeo Golf!

2016. decembertől a lengyel légitársaság járataival Tokión keresztül elérhető Sapporo, Sendai és Fukuoka.