Közvetlen járatok Budapestről Amerikába!

2018. májusától ismét átszállás nélkül utazhatunk Budapestről New Yorkba és Chicagóba! A jegyek már nálunk is foglalhatóak!

A LOT lengyel légitársaság hírei

Tegnapi cikkünkben még csak pletyka szinten írtunk róla, de a ma délelőtti sajtótájékoztató óta már tény: májustól újra lesz közvetlen repülőjárat New Yorkba és új járat indul Chicagóba a lengyel LOT légitársaság jóvoltából.

New Yorkba május 3-tól heti 4 járat indul (hétfő, csütörtök, péntek és vasárnap), míg Chicagóba május 5-től heti 2 (kedd, szombat). Budapest és az Egyesült Államok között a LOT egyik Boeing 787-8-as Dreamlinere fog közlekedni, a New York-i járat 9 óra 45 perc alatt ér Budapestről az úti céljába, míg a Chicagói járat 10 óra 15 perc alatt teszi meg az utat. A járatokon a 213 turista osztályos hely mellett 21 prémium turista és 18 business ülés is lesz. A tervek szerint egy Dreamliner bázisreptere Budapest lesz és magyar személyzetet is felvesznek a járatokhoz.

New Yorkba már 135 000Ft-tól, Chicagóba már  141 000Ft-tól vásárolhatóak repülőjegyek online rendszerünkben a közvetlen járatokra!

A bejelentés alkalmából Budapestre érkezett a LOT legújabb Dreamliner repülőgépe is, amelyet az újságírók és a szakma képviselői exkluzív bejáráson nézhették meg. A repülőgépet hagyományos vízsugaras üdvözléssel köszöntötték. Az eseményen mi is kint voltunk, képgalériánkat itt tekinthetik meg:


Néhány érdekesség a Dreamlinerekről:

A Boeing 787 forradalmasította a repülést utas kényelem szempontjából. 2007 óta gyártják, a típus 2009 decemberében repült először. A LOT Dreamlinerein 3 osztály (turista, prémium turista és business) várja az utasokat. Az utastérben a légnyomás és a páratartalom a többi géptípuséhoz képest magasabb, így az utazás alatt kevésbé lép fel fáradtság, rossz közérzet – ideális a hosszú, tengerentúli utakon. Az ablakok 30%-kal nagyobbak a szokásosnál, így több a természetes fény, ami segít elkerülni az utazás végén jelentkező „jetlag” -et.
 
Tekintse meg a LOT lengyel légitársaság aktuális repülőjegy akcióit is!
 
2017-07-07

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában több, mint 40 városba üzemeltet járatokat. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is, mellyel Pekingbe, New Yorkba, Chicagoba és Torontoba közlekedik. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Los Angeles repülőjegy 130 100Ft-tól, New York repülőjegy 138 300Ft-tól, Peking repülőjegy 140 700Ft-tól, Tokió repülőjegy 151 300Ft-tól!

2018. május 15-én szállt fel a lengyel légitársaság első Varsó-Szingapúr járata.

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

A LOT nemcsak New Yorkba, hanem Chicagóba is közvetlen járatot indít Budapestről!

Válassza utazásához a lengyel légitársaság új, csúcstechnológiás repülőgépeit!

Hamarosan indul a közvetlen járat Budapestről New Yorkba és Chicagóba!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.