Közvetlen repülőtéri buszjárat Budapesten

Július 8-ától végre közvetlen és gyors busszal juthatunk el a Deák térről a Liszt Ferenc repülőtérre!

fotó:BKK

Budapest az új 100E jelzésű járat indításával régi adósságát törlesztette az utazóközönség felé.

Az új járat a hét minden napján 30 perces időközönként közlekedik a Deák tér és a repülőtér között. Az első busz a Deák térről hajnali 4 órakor indul, míg a repülőtérről a városba éjjel fél egykor juthatunk vissza az utolsó járattal.

A 100E buszjárat a repülőtér irányában csak a Kálvin téren, illetve az első két hajnali járat esetében az Astoria metrómegállónál áll meg. A Deák tér felé a Kálvin téren és az Astoriánál is le lehet szállni. A Deák téri megálló a 9-es busz Astoria felé eső megállójánál van, a reptéren a járat a megszokott BKK megállóban áll meg, ami a két terminál között, az érkezési szinten található.

Fontos, hogy a BKK vonaljegyek és bérletek erre a járatra nem érvényesek, a repülőtéri buszra külön jegyet kell vásárolni a BKK jegyirodákban, automatákból illetve a repülőtér 2B terminálján található BKK standon vagy a buszon. A jegy ára egy irányba 900Ft, de a 65 felettiek és a 6 éven aluliak ingyen utazhatnak.

fotó:BKK

2017-07-11

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Június közepétől már Balit érintve is repülhet Aucklandre az Emirates-szel. Toldja meg új-zélandi utazását egy nyaralással a csodálatos Bali szigetén!

Phuketra, Katmanduba, Zanzibárra és Kilimandzsáróra repül gyakrabban a török légitársaság.

Josie Pepper a 2-es terminálon áll a Lufthansa utasok rendelkezésére.

Újra történelmet írt a Qatar Airways légitársaság, amikor február 20-án átvette a világ első Airbus A350-1000-es utasszállítóját Dohában.

Hamarosan indul a közvetlen járat Budapestről New Yorkba és Chicagóba!

Nagy népszerűségnek örvend az Air Canada Rouge járata, amelyet jövőre még korábban és sűrűbb menetrenddel indít el a légitársaság.

Foglalja le athéni repülőjegyét akár 35% kedvezménnyel az Aegan Airlines járataira, tavaszi, nyári vagy őszi utazásához!

A LOT lengyel légitársaság új járatával 2018. április 27-től a meseszép lengyel város egy óra alatt elérhető Budapestről!

2018. februárjától egy svéd és egy japán mesterszakács fogásait kóstolhatják a business utasok.

A díjnyertes Qatar Airways február 25-28. között üzemelteti ezt a különleges járatot Budapest és Doha között!Korábbi híreink - Archívum >>>