Közvetlen repülőtéri buszjárat Budapesten

Július 8-ától végre közvetlen és gyors busszal juthatunk el a Deák térről a Liszt Ferenc repülőtérre!

fotó:BKK

Budapest az új 100E jelzésű járat indításával régi adósságát törlesztette az utazóközönség felé.

Az új járat a hét minden napján 30 perces időközönként közlekedik a Deák tér és a repülőtér között. Az első busz a Deák térről hajnali 4 órakor indul, míg a repülőtérről a városba éjjel fél egykor juthatunk vissza az utolsó járattal.

A 100E buszjárat a repülőtér irányában csak a Kálvin téren, illetve az első két hajnali járat esetében az Astoria metrómegállónál áll meg. A Deák tér felé a Kálvin téren és az Astoriánál is le lehet szállni. A Deák téri megálló a 9-es busz Astoria felé eső megállójánál van, a reptéren a járat a megszokott BKK megállóban áll meg, ami a két terminál között, az érkezési szinten található.

Fontos, hogy a BKK vonaljegyek és bérletek erre a járatra nem érvényesek, a repülőtéri buszra külön jegyet kell vásárolni a BKK jegyirodákban, automatákból illetve a repülőtér 2B terminálján található BKK standon vagy a buszon. A jegy ára egy irányba 900Ft, de a 65 felettiek és a 6 éven aluliak ingyen utazhatnak.

fotó:BKK

2017-07-11

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.

Az új repülőgép árpilisban állt forgalomba és első célállomásainak egyike Budapest lett.

A Ryanair fapados légitársaság heti két járatot kínál a marokkói "királyi városok" egyikébe, Marrakeshbe.

Hupikék törpikés festést kapott a belga légitársaság egyik utasszállítója. Hogy miért éppen a Törpök? Cikkünkből megtudja!

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Costa Rica, Mauritius, Maldív-szigetek és Marrakesh.

Air France Marrakesh
A francia légitársaság bejelentette, hogy mostantól heti 3 új járata közlekedik a marokkói városba.

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!

Kényeztetés felsőfokon! Bemutatjuk Önnek az ötcsillagos Qatar Airways világbajnok business osztályát!

Lépjen velünk az Qatar Airways fedélzetére, engedje hogy repülése alatt elkényeztessék! Az ötcsillagos utazás itt kezdődik!

Doha - Qatar
A Qatar Airways a korábbi 10-ről heti 12-re emeli Budapest-Doha-Budapest járatainak számát 2017. május 2-től.



Korábbi híreink - Archívum >>>


A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.