Közvetlen repülőtéri buszjárat Budapesten

Július 8-ától végre közvetlen és gyors busszal juthatunk el a Deák térről a Liszt Ferenc repülőtérre!

fotó:BKK

Budapest az új 100E jelzésű járat indításával régi adósságát törlesztette az utazóközönség felé.

Az új járat a hét minden napján 30 perces időközönként közlekedik a Deák tér és a repülőtér között. Az első busz a Deák térről hajnali 4 órakor indul, míg a repülőtérről a városba éjjel fél egykor juthatunk vissza az utolsó járattal.

A 100E buszjárat a repülőtér irányában csak a Kálvin téren, illetve az első két hajnali járat esetében az Astoria metrómegállónál áll meg. A Deák tér felé a Kálvin téren és az Astoriánál is le lehet szállni. A Deák téri megálló a 9-es busz Astoria felé eső megállójánál van, a reptéren a járat a megszokott BKK megállóban áll meg, ami a két terminál között, az érkezési szinten található.

Fontos, hogy a BKK vonaljegyek és bérletek erre a járatra nem érvényesek, a repülőtéri buszra külön jegyet kell vásárolni a BKK jegyirodákban, automatákból illetve a repülőtér 2B terminálján található BKK standon vagy a buszon. A jegy ára egy irányba 900Ft, de a 65 felettiek és a 6 éven aluliak ingyen utazhatnak.

fotó:BKK

2017-07-11

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Jó hír a Wizzairnél: október 29-étől ingyenes a normál méretű kézipoggyász feladás!

Július 17-én indította el a török légitársaság a legújabb járatát a népszerű thaiföldi üdülőhelyre.

Az airberlin Düsseldorfban újabb bázist épít ki, ahonnan 2016. májustól több új járatot fog indítani Amerikába és Kubába.

2018. májusától ismét átszállás nélkül utazhatunk Budapestről New Yorkba és Chicagóba! A jegyek már nálunk is foglalhatóak!

Kényeztetés felsőfokon! Bemutatjuk Önnek az ötcsillagos Qatar Airways világbajnok business osztályát!

Július 7-én Budapestre látogat a LOT hetedik, legújabb Dreamliner repülőgépe, a Romeo Golf!

Az Aeroflot orosz légitársaság a téli menetrendi szezonban újabb járatot indít a Moszkva - Budapest - Moszkva útvonalon.

Szeretne kényelmesen utazni, kipihenten megérkezni, de egy business osztályos repülőjegy megvásárlása szóba sem jöhet? Van erre egy jó ötletünk!

Utazzon az Emirates-szel Dubaiba, egész napos belépőt adunk hozzá a Dubai Parks and Resorts-ba!

Jó hírünk van az Ukrajnába látogatóknak: újraindította napi Budapest – Kijev járatát az Ukraine International Airlines (UIA)!Korábbi híreink - Archívum >>>