Végre egész évben Iberia Budapest-Madrid járat!

Decembertől kezdve egész évben jár Budapest és Madrid között a spanyol légitársaság.
Egész évben lesz Iberia Budapest-Madrid járat!

Az Iberia 2015-ben hozta vissza Budapest - Madrid járatát. Az eddig csak szezonálisan, tavasztól őszig közlekedő járat az elmúlt három év sikerére tekintettel fog egész évben a két főváros között közlekedni.

2017. október 28-ig, azaz a nyári menetrendi időszakban még heti 3-szor, kedden, csütörtökön és szombaton jár Budapestre a légitársaság. Idén novemberben még egy kis szünet következik, majd december 2-től már egész évben repülhetünk Iberiával Budapest és Madrid között.

A téli időszakban heti háromszor, 2017. december 2-től szerdán, szombaton és vasárnap, 2018. március 27-től már kedden, csütörtökön és szombaton is utazhatunk. 2018. június 25-től heti négyszer (kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap), július 2-től pedig naponta közlekedik a járat!

Az új járatokkal madridi átszállást követően olyan távolabbi úti célok is elérhetőek, mint Tenerife, Gran Canaria, Santiago de Compostela és Bilbao, a portugáliai Lisszabon és Porto, a legnagyobb dél-afrikai város, Johannesburg és hat latin-amerikai nagyváros: Buenos Aires, Mexikóváros, Lima, Montevideo, Santiago és São Paulo.

2017-09-05

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Bár a Ryanair utasai kevesebb kézipoggyászt vihetnek majd a fedélzetre, de olcsóbban és több csomagot adhatnak fel a csomagtérbe.

Münchenben megint minden az Oktoberfestről fog szólni!

A nagy sikerre való tekintettel 2018-ban már áprilisban is lesz közvetlen Air Canada Rouge járat Budapest és Toronto között.

Doha - Qatar
A magyarok mostantól előre kiváltott vízum nélkül léphetnek be az országba.

Szeptember 8-án nálunk vendégeskedett a Lufthansa egyik vadonatúj utasszállítója.

Az Aegean Airlines 2018. június végétől heti plusz egy járattal közlekedik a két főváros között.

Szeptember 12-től vadonatúj utasszállítók közlekednek München és Hongkong között.

2017. augusztus 27-től már két orosz városba repül Budapestről a Wizzair.

A téli menetrendi időszakban hetente ötször repül az Air France Párizs és Chicago között.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a nyári időszakban már heti 6 alkalommal közlekedik majd a kanadai légitársaság Budapest-Toronto járata.Korábbi híreink - Archívum >>>