Hírek és érdekességek - 2015. január

Megújult az Airfrance B777-esek utastere. Ingyenes dubai szállodai szobát az az Emirates légitársaság, hosszú várakozási idő esetén. A Qatar Airways-szel 5 csillagos utazási élményben lehet része. Tavasztól újra jár Budapest és Málta között az Air Malta közvetlen járata.

Lépjen velünk az Qatar Airways fedélzetére, engedje hogy repülése alatt elkényeztessék! Az ötcsillagos utazás itt kezdődik!

Katar állam légitársasága a Qatar Airways immár 2011. óta üzemeltet közvetlen járatot Budapestről. Ezzel egy rendkívül fontos térséget, a Perzsa-öböl régióját köti össze a magyar fővárossal.

Még több járat Budapest és Málta között! Málta nemzeti légitársasága, az Air Malta légitársaság 2015. áprilistól újraindítja közvetlen járatát a magyar főváros és Málta között.

2015. január 12-e óta újabb város érhető el a megújult utasterű Air France Boeing 777-es utasszállítókkal: Brazília üzleti életének központja, Sao Paulo. Olvasson tovább!

2015. május 27-ig ingyenesen biztosít szállást az Emirates a hosszú dubai-i csatlakozások esetében. Vásárolja meg Emirates repülőjegyét a Vistában és kérje az ingyenes szállást kollégáinktól!


Vissza a hírarchívumra