Hírek és érdekességek - 2014. november

Hello Budapest - megérkezett Magyarországra az Emirates légitársaság! Az Air France bejelentette, hogy napi négy Budapest - Párizs járat üzemel 2015. tavaszától. A NIKI légitársaság Bécs - Abu Dhabi repülőjáratot indított. Az Alitalia sűrítette a Budapest - Róma járatokat és közvetlen gépet indított Rómából Rio de Janeiroba.
 

Észak-Amerika és Ázsia után most Európát hódítja meg az EVA Air Hello Kitty festésű repülőgépe.

Ha Emirates légitársasággal utazik és éppen egy különleges alkalmat ünnepel, a légitársaság a jeles alkalomra meglepi Önt és utastársait egy tortával.

Az Emirates díjnyertes, világszínvonalú ICE fedélzeti szórakoztatórendszert állított az utasok szolgálatába.

Az Alitalia a Skyteam légitszövetség dél-európai tagjaként heti 15 járatot üzemeltet Brazíliába: hetet Rio de Janeiroba és nyolcat Sao Pauloba.

Németország második legnagyobb légitársasága számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek még egyszerűbbé teszik az utazást, hogy így a családok kipihenten kezdhessék meg nyaralásukat.

2015. januárjától egy újabb Róma - Budapest - Róma járattal bővül az Alitalia menetrendje.

A British Airways 70 hosszútávú járatán a szokásos 3 (turista, business, first) mellett egy negyedik szolgáltatási szintet is bevezetett.  Az emelt szintű turista osztályon, a World Traveller Pluson a szokásosnál több személyes tér és figyelmes kiszolgálás várja az utasokat.

2014. őszén az Európai Bizottság jóváhagyta az Alitalia és az Etihad légitársaságok egyesülést.

A Britih Airways fennállása alatt más számos alkalommal nyert el nemzetközi díjakat, melyeket szakmai szervezetek illetve utasok szavazatai alapján ítélnek oda.

A British Airways és partner légitársaságai összefogtak, hogy Önnek még több választási lehetőséget, még több járatot ajánlhassanak: A British Airways, Iberia, American Airlineshez közös üzemeltetésű transzatlanti járataihoz csatlakozott a Finnair légitársaság is.

A British Airways első Dreamlinere 2013. június 27-én tette meg első útját a brit légitársasághoz és 2013. szeptember 1-jétől áll forgalomba, London és Torontó között.

A British Airways flottájának legújabb tagjai megérkeztek! Az A380-as superjumbó már a brit légitársaság gépparkjában is megtalálhatóak.

A Lufthansa hosszútávú járatainak fedélzetén szélessévú internetkapcsolat várja az utazókat.

Sok ember szerint a karácsonyi időszak a legalkalmasabb egy kis városlátogatásra. Utcák, terek ünnepi hangulatba, a kirakatok karácsonyi dekorációba öltöznek és a karácsonyi vásárok egy kellemes sétára invitálnak mindenkit.

Az airberlin folyamatosan azon dolgozik, hogy utasai minél kellemesebb körülmények közt töltsék el a repülés idejét. Most a hosszú hatótávolságú járatok business osztálya újul meg.

Az airberlin tovább növeli turisztikai kínálatát így 2014/15-ös téli szezontól új járatot indít Markokkóba. NIKI, mint az airberlin csoport osztrák leányvállalata nonstop repül Bécsből Marrakeshbe és Agadirba.

Használja ki a lehetőséget és utazzon az őszi-téli szezonba az USA-ba.

2014. november 24-től a NIKI - az airberlin csoport tagja - új non-stop járatot indít Bécs és Abu Dhabi között. Az új járattal még több ázsiai és ausztráliai város érhető el egyetlen Airberlin vagy NIKI repülőjeggyel.

Air France KLM repülőjegye mellé ajándék parkolókártyát adunk 2014. december 31-ig.

2013. november 13-án a török légitársaság átvehette 200. repülőgépét, egy Boeing 737-900-as gépet.

Randevúzzon Párizsban vagy ezernyi Air France célállomás egyikén! 2015. március 29-től az Air France járatainak száma napi négyre nő Budapest és a francia főváros között.

2014. október 27-e egy új mérföldkő a magyar légiközlekedésben: ekkor szállt le az Emirates Airlines első menetrend szerinti járata a Liszt Ferenc repülőtéren.


Vissza a hírarchívumra