Sztárséfek tervezik a Finnair menüjét

2018. februárjától egy svéd és egy japán mesterszakács fogásait kóstolhatják a business utasok.
Finnország 10 éves - Eero Vottonen finn sztárséf által alkotott Business Class menü

A finn légitársaságnál 2013 óta hagyomány, hogy neves finn mesterszakácsok tervezik meg a business osztályon felszolgált ételsorokat. Eero Vottonentől 2018-ben a finn származású, de Svédországban élő Tommy Myllymäki veszi át a stafétabotot. Myllymäki Stockholm öt éttermének kreatív igazgatója és idén felterjesztették a "Svédország legjobb séfje" címre is.

Myllymäki séf a skandináv konyha által ihletett menüit az aktuális évszak szezonális, helyi alapanyagaiból állítja össze. Emellett külön gondot fordít arra, hogy az ételei a repülőn melegítve és tálalva is igazi gasztronómiai élményt nyújtsanak. Ínyenc fogásaitokat 2018. február 7-től élvezhetik a Finnair business repülőjeggyel utazók.

Idén első ízben, a Finnair egy japán mesterszakácsot is felvett soraiba. A Tokióban élő és alkotó Rika Maezawa 5 business osztályos menüsort tervezett a finn légitársaság számára, amelyeket 2018. február 7-től a Tokió - Helsinki járatokon szolgálnak fel.
 
Rika Maezawa egyik fogása a Finnair business osztályán

Rika Maezawa az első éttermét még 2003-ban nyitotta meg Tokióban. Az ételsorai megalkotásában az inspirációt a hagyományos japán házi konyhából meríti, visszanyúlva a japán történelem Edo-korszakái. Fogásaiban a japán táj évszakos szerinti változása tükröződik, melyben nagy hangsúlyt kapnak a szezonális zöldségek. A japán ízek mellett külföldi alapanyagokat is használ, így próbál meg kedvezni a japán és a külföldi utasoknak is.
 
Tapasztalja meg személyesen a skandináv vendégszeretet és utazzon a Finnair megújult business osztályán! Finnair repülőjegyét online és irodáinkban is lefoglalhatja!

2018-02-06

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2015. között mind a hat évben elnyerte. A Finnair 70 finnországi és nemzetközi úti célra repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Delhi repülőjegy 130 900Ft-tól, Peking repülőjegy 143 300Ft-tól, Bangkok repülőjegy 153 100Ft-tól, Tokió repülőjegy 172 800Ft-tól!

2018. őszétől kezdve Oszaka, Hongkong, Delhi és Phuket felé még gyakrabban repül majd finn légitársaság.

Skandináv design és még személyesebb szolgáltatások az üzleti osztályon.

2018. április végétől sűríti budapesti járatait a finn légitársaság

Újdonságokkal és sosem látott járatbőséggel kezdi a téli szezont a finn légitársaság!

Tovább terjeszkedik Kínában a finn légitársaság, legújabb célállomása Nanking lesz.