Megújul a Finnair business osztálya

Skandináv design és még személyesebb szolgáltatások az üzleti osztályon.
 

A Finnair business repülőjegyet vásárlók 2018. február 7-től megújult business osztályos szolgáltatásokat élvezhetnek. Az utasok először Szöul, Tokió és Shanghai felé, majd nyártól már minden hosszútávú járaton találkozhatnak a Nordic Business Class megújult kabinbelsőjével, az új ínyenc menükkel és a még személyesebb kiszolgálással.

A Finnair A350-es repülőgépeinek kabinbelsőjét a Marimekko finn tervezőiroda álmodta újra. A Marimekko design az üléshozatokon, takarókon, párnákon, porcelánokon is megtalálható: fehér, kék és zöld színek valamint a jellegzetek minták idézik meg az északi otthonok hangulatát.
 
2013. óta szokás, hogy a légitársaság business menüit finn sztárszakácsok alkotják meg. 2018. februárjától a Svédországban, finn származású Tommy Myllymäki tervezi a üzleti osztály fogásait. A menüket skandináv hagyományos fogások ihlették és az aktuális évszak szezonális, helyi alapanyagaiból készítik el.

Februártól a business osztályon az ételeket az utas által kért időpontban szolgálják fel, a Marimekko mintás porcelán étkészleten.

Újdonság lesz a Ázsiából Helsinkibe menő járatokon a "Kahvikutsut" . Ez egy finn kávézási szokás, amikor a reggeli finom kávét és mellé hétféle hagyományos finn süteményeket, édességeket is felszolgálnak.

2018-01-02

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2015. között mind a hat évben elnyerte. A Finnair 70 finnországi és nemzetközi úti célra repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Kínai repülőjegyek 143 300Ft-tól, indiai repülőjegyek 152 900Ft-tól, japán repülőjegyek 172 700Ft-tól foglalhatóak!

2018. februárjától egy svéd és egy japán mesterszakács fogásait kóstolhatják a business utasok.

2018. őszétől kezdve Oszaka, Hongkong, Delhi és Phuket felé még gyakrabban repül majd finn légitársaság.

2018. április végétől sűríti budapesti járatait a finn légitársaság

Újdonságokkal és sosem látott járatbőséggel kezdi a téli szezont a finn légitársaság!

Tovább terjeszkedik Kínában a finn légitársaság, legújabb célállomása Nanking lesz.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.