Finnair: napi 3 járat Helsinki és Budapest között

2018. április végétől sűríti budapesti járatait a finn légitársaság
Finnair: napi 3 járat Helsinki és Budapest között

2018. április 22-től október 22-ig sűríti Helsinki - Budapest - Helsinki járatat a Finnair. A napi két járatpár mellé (egyelőre csak a nyári időszakban) beiktatnak egy harmadik, Budapestről kora reggel induló járatot is. Ez a harmadik budapesti járat 2018. április 22-től június 11-ig, illetve augusztus 10-től október 27-ig, vasárnap kivételével minden nap; június 11- augusztus 10.között pedig vasárnaponként is üzemel.

Az új Finnair járat AY1267-es járatszámmal Helsinkiből 22:10-kor indul és 23:40-re érkezik meg Budapestre. A gép itt éjszakázik és másnap reggel AY1268-as járatszámmal 7:40-kor indul vissza, s 11:00-kor száll le Helsinkiben. Az új járatra már foglalhatóak a repülőjegyek weboldalunkon és irodáinkban is.

Ez az új járat kiváló csatlakozást biztosít Finnországba, a Balti államokba, Skandináv országokba, és az Egyesült Államokban New York és Chicago városokba. A napi 3 járatpár lehetőség nyújt egynapos üzleti utakra is Helsinkibe.

2017-12-06

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2015. között mind a hat évben elnyerte. A Finnair 70 finnországi és nemzetközi úti célra repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Kínai repülőjegyek 143 300Ft-tól, indiai repülőjegyek 152 900Ft-tól, japán repülőjegyek 172 700Ft-tól foglalhatóak!

2018. februárjától egy svéd és egy japán mesterszakács fogásait kóstolhatják a business utasok.

2018. őszétől kezdve Oszaka, Hongkong, Delhi és Phuket felé még gyakrabban repül majd finn légitársaság.

Skandináv design és még személyesebb szolgáltatások az üzleti osztályon.

Újdonságokkal és sosem látott járatbőséggel kezdi a téli szezont a finn légitársaság!

Tovább terjeszkedik Kínában a finn légitársaság, legújabb célállomása Nanking lesz.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.