Etihad repülőjegy árak

Ázsiai repülőjegy árak, Budapestről


A kiválasztott repülőjegy árra kattintva megnézheti, hogy az Ön által választott dátumra melyek a legolcsóbb repülőjegyek!

OrszágVárosÁr
Dél-Korea
Szöul
India
Bombay
India
Delhi
Indonézia
Jakarta
Japán
Nagoja
Japán
Tokió
Kína
Peking
Malajzia
Kuala Lumpur
Maldív-szigetek
Male
Pakisztán
Iszlámábád
Pakisztán
Karacsi
Srí Lanka
Colombo
Szingapúr
Szingapúr
Thaiföld
Bangkok
Thaiföld
Phuket
Vietnám
Ho Si Minh-Város

Repülőjegy kiállítás : nincs megkötés
Minimum kinntartózkodás : 4 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 12 hónap


 

Akciós repülőjegy árak Afrikába, BudapestrőlA kiválasztott repülőjegy árra kattintva megnézheti, hogy az Ön által választott dátumra melyek a legolcsóbb repülőjegyek!

OrszágVárosÁr
Dél-Afrikai Köztársaság
Johannesburg
Kenya
Nairobi
Seychelle-szigetek
Mahe-Sziget (Seychelles)

Repülőjegy kiállítás : nincs megkötés
Minimum kinntartózkodás : 4 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 12 hónap 

Akciós repülőjegy árak Ausztráliába, BudapestrőlA kiválasztott repülőjegy árra kattintva megnézheti, hogy az Ön által választott dátumra melyek a legolcsóbb repülőjegyek!

OrszágVárosÁr
Ausztrália
Brisbane
Ausztrália
Melbourne
Ausztrália
Sydney

Repülőjegy kiállítás : nincs megkötés
Minimum kinntartózkodás : 4 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 12 hónap

 

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!

Az Etihad légitársaságról:

Az Etihad az Egyesült Arab Emirátusok nemzeti légitársasága, amely 62 országban 110 városba szállít utasokat. A 2003-ban alapított Etihad flottája 120 gépből áll, amelyben megtalálhatóak a Boeing Dreamlinerjei, az Airbus A380-as óriásgép és a legmodernebb A350-es is. Az Etihad központja Abu-Dhabiban található, ahonnan a légitársasággal és code-share partnereivel együtt összesen 600 desztináció érhető el világszerte.

Az Etihad legfrissebb hírei:

2014. őszén az Európai Bizottság jóváhagyta az Alitalia és az Etihad légitársaságok egyesülést. Ezáltal a két légifuvarozó lehetőséget kapott ara, hogy stratégiai együttműködésüket kialakítsák.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.