Két napi járattal közlekedik Balira az Emirates

Emirates Bali
A légitársaság bejelentette, hogy 2017. július 2-től egy második, naponta közlekedő járatot is indít az indonéz szigetre.
Templomok és kultúra Balin

Bali – mint rendkívül népszerű nyaraló úti cél – évről évre több millió turistát vonz. Az új járat rendkívül előnyös átszállási lehetőségeket garantál a szigetre utazóknak: az odaúton számos európai nagyvárossal (Pl.: Amszterdam, Moszkva, Párizs és London) tökéletes csatlakozást kínál, míg Balin a helyi járatokra is kényelmesen át lehet majd szállni (Surabaya, Makassar vagy Lombok, illetve Dili Kelet-Timorban).

Bali tengerpartja
 
A járatokon az Emirates népszerű Boeing 777-300ER típusú gépei fognak közlekedni, mely összesen 386 Economy és 42 Business osztályú hellyel rendelkezik. A fedélzeten utazó mindkét osztály utasai egyaránt részesülnek az Emirates díjnyertes ICE szórakoztató rendszerének előnyeiből (Wifi, 2500 csatorna), illetve a fenomenális kulináriát kínáló ellátásból. A kisgyermekkel utazók külön figyelemben részesülnek –  minden gyerekmenühöz ajándék játékokkal, szórakoztató műsorokkal és elsőbbségi beszállással. A feladott poggyászok méretkorlátozásai is hozzájárulnak a kényelmes utazási élményhez, hiszen az economy osztályon akár 35, a business osztályon 40 kg a megengedett súlyhatár.
 

Foglaljon Bali repülőjegyet most!


2017-04-18
 

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 140 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates flottája 230 gépből áll, melyben megtalálható világ legnagyobb polgári célú utasszállítója az A380-as és a Boeing B777-ese is. A légitársaság működése során elnyert tobb mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 128 200Ft-tól, Shanghai repülőjegy 146 200Ft-tól, Delhi repülőjegy 148 400Ft-tól, Bangkok repülőjegy 166 400Ft-tól, csak május 28-ig!

Június közepétől már Balit érintve is repülhet Aucklandre az Emirates-szel. Toldja meg új-zélandi utazását egy nyaralással a csodálatos Bali szigetén!

Emirates Dubai
Több, mint 250 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2018. március 31-ig.

Utazzon az Emirates-szel Dubaiba, egész napos belépőt adunk hozzá a Dubai Parks and Resorts-ba!

Emirates Dubai
Minden 2017. június 1. és augusztus 31. között Dubaiba utazó vagy ott átszálló utas extra kedvezményeket kap beszállókártyájával.

Ismerje meg az Emirates légitársaságot és válaszoljon helyesen a feltett kérdésekre a fantasztikus nyereményért!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.