Emirates Dubai repülőjegy mellé ingyenes park belépő!

Utazzon az Emirates-szel Dubaiba, egész napos belépőt adunk hozzá a Dubai Parks and Resorts-ba!

Dubai-ba készül? Vegye meg nálunk Emirates repülőjegyét, amihez most egész napos Dubai Parks and Resorts belépőt adunk, a szórakoztató komplexum Ön által kiválasztott parkjába!
A Dubai Parks and Resorts hatalmas szórakoztató komplexum, ami négy különböző tematikájú parkból áll. A méretek és a szolgáltatás is hamisítatlan dubai-i színvonalú, az ide látogató garantáltan több napi szórakozásra számíthat, kortól függetlenül.
Gyerekekkel kiváló választás a LEGOLAND® Dubai vagy LEGOLAND® Water Park vízividámpark (mindkettő 2-12 évig ajánlott), de a felnőtteknek is garantált szórakozást nyújt a 3 nagy hollywoodi stúdió nevével fémjelzett MOTIONGATE™ filmes tematikájú park vagy a beszéles nevű Bollywood Parks™, ami az indiai filmek szerelmeseinek lesz nagy élmény.
Az akcióban minden utas részt vesz, aki teljesíti az alábbi feltételeket:

  • Az akciós időszakban kerül kiállításra Dubai-ba szóló Emirates repülőjegye;
  • az utazás 2017. szeptember 30-ig befejeződik.

Az akció időszaka: 2017. június 29 - július 28. Az akció kizárólag Dubai úti cél esetén érvényes, a Vistában vagy a www.vista.hu oldalon keresztül vásárolt repülőjegyekre.

2017-06-30

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 140 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates flottája 230 gépből áll, melyben megtalálható világ legnagyobb polgári célú utasszállítója az A380-as és a Boeing B777-ese is. A légitársaság működése során elnyert tobb mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 160 800Ft-tól, ázsiai repülőjegyek 164 500Ft-tól, afrikai repülőjegyek 214 300Ft-tól, ausztrál repülőjegyek 359 400Ft-tól!

Az Emirates légitársaság gépein 2019. február 1-től a turista, business mellett újra lesz first osztály is Budapest és Dubai között.

Június közepétől már Balit érintve is repülhet Aucklandre az Emirates-szel. Toldja meg új-zélandi utazását egy nyaralással a csodálatos Bali szigetén!

Emirates Dubai
Több, mint 250 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2018. március 31-ig.

Emirates Dubai
Minden 2017. június 1. és augusztus 31. között Dubaiba utazó vagy ott átszálló utas extra kedvezményeket kap beszállókártyájával.

Emirates Bali
A légitársaság bejelentette, hogy 2017. július 2-től egy második, naponta közlekedő járatot is indít az indonéz szigetre.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.