Leleplezte új Marrakesh járatát az Air France

Air France Marrakesh
A francia légitársaság bejelentette, hogy mostantól heti 3 új járata közlekedik a marokkói városba.


Az új járatnak köszönhetően Marrakesh - mint népszerű úti cél - könnyen elérhetővé válik a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren történő átszállással. Az útvonalon az Airbus A320-as gépei (174 üléssel) közlekednek, hetente háromszor – szerdán, pénteken és vasárnap.A mostani járat bevezetésével a nyári szezonban már 54 heti járattal közelíthető meg a légitársaság 4 marokkói desztinációja. Ezek közül Marrakesh – a vörös város – kiemelkedik, hiszen az Atlasz hegység lábánál fekvő település számtalan történelmi és városnézős látnivalót tartogat, nem is beszélve a fantasztikus kézműves termékeket kínáló bazárról. Az Air France Marrakesh járata már foglalható online rendszerünkben!2017-04-11

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Chicago 118 100Ft, New York 122 000Ft, Washington 126 700Ft, Miami 130 900Ft, Los Angeles 137 500Ft, Havanna 149 900Ft ártól!

Az indiai Jet Airways-szel közösen még több indiai városba juthat el egyszerűbben.

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Costa Rica, Mauritius, Maldív-szigetek és Marrakesh.

A téli menetrendi időszakban hetente ötször repül az Air France Párizs és Chicago között.

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Mauritius, Guadeloupe vagy a fenséges Maldív-szigetek.

A légitársaság 2017. márciusától Bogotá érintésével Cartagenába közlekedik a korábbi Cali helyett.