Leleplezte új Marrakesh járatát az Air France

Air France Marrakesh
A francia légitársaság bejelentette, hogy mostantól heti 3 új járata közlekedik a marokkói városba.


Az új járatnak köszönhetően Marrakesh - mint népszerű úti cél - könnyen elérhetővé válik a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren történő átszállással. Az útvonalon az Airbus A320-as gépei (174 üléssel) közlekednek, hetente háromszor – szerdán, pénteken és vasárnap.A mostani járat bevezetésével a nyári szezonban már 54 heti járattal közelíthető meg a légitársaság 4 marokkói desztinációja. Ezek közül Marrakesh – a vörös város – kiemelkedik, hiszen az Atlasz hegység lábánál fekvő település számtalan történelmi és városnézős látnivalót tartogat, nem is beszélve a fantasztikus kézműves termékeket kínáló bazárról. Az Air France Marrakesh járata már 95 000 Ft/főtől foglalható online rendszerünkben!2017-04-11

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Repülőjegyek New Yorkba vagy Bostonba 136 400Ft-tól, Atlantába 157 600Ft-tól foglalhatóak az Air France és KLM legújabb akciójában!

A légitársaság 2017. márciusától Bogotá érintésével Cartagenába közlekedik a korábbi Cali helyett.

Közvetlen Amszterdam-Mumbai járat
A KLM holland légitársaság 2017. október végétől közvetlen járatot indít Amszterdamból a 20 milliós indiai metropolisba.

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Mauritius, Guadeloupe vagy a fenséges Maldív-szigetek.

A KLM Holland légitársaság 2017. október 30-tól közvetlen Amszterdam-Mauritius járatot indít.

Lépjen velünk a fedélzetre, ismerje meg az Air France Premium Economy osztályának szolgáltatásait!