Egzotikus új úti célok a Air France KLM téli kínálatában

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Costa Rica, Mauritius, Maldív-szigetek és Marrakesh.

A két légitársaság a 2017-2018-as téli időszakban is számos izgalmas úti céllal kedveskedik az utazóknak. Idén ősztől az Indiai-Óceán két varázslatos üdülőhelye, a Maldív-szigetek és Mauritius még több járattal elérhető. Újdonság Costa Rica és Bombay, ahová már KLM járatokkal is utazhatunk. Emellett számos nyáron bevezetett desztináció megmarad a téli menetrendben is, például a marokkói Marrakesh.

Maldív-szigetek

Hófehér homokos strandok, mosolygó helyiek fogadják a Maléba repülő utazókat. Az Indiai-óceán valódi édenkertjét fedezhetjük fel a Maldív-szigeteken, amely ideális helyszínt biztosít a pihenésre és romantikára vágyóknak, a vízi sportok és a búvárkodás szerelmeseinek. A téli kikapcsolódás csúcsát tapasztalhatja meg, ha 2017. november eleje és 2018. április vége között az Air France KLM járatait (szerdai és szombati indulással) választja és meglátogatja ezt a varázslatos szigetcsoportot.
 
 
Mauritius
 
Ideális nyaraló úti cél, mivel sok magas színvonalú hotel található a szigeten. Az igényes és hosszú partszakaszok jó strandolási lehetőséget biztosítanak, miközben olyan kirándulásokon vehetünk részt, mint a teaültetvények megtekintése vagy a „színes föld” meglátogatása. A partmenti vizek szuper lehetőséget biztosítanak a sznorkelezéshez, hiszen rengeteg egzotikus halfajjal lehet itt találkozni. 2017. október 30-tól a KLM B787-es Dreamlinereivel hétfői, csütörtöki és szombati indulással juthat el eme földi paradicsomba.
   
 
San José, Costa Rica
 
Costa Ricát elsősorban a lenyűgöző természeti értékei miatt érdemes felkeresni. A kis országméret dacára földrajzilag meglepően változatos ország. Vannak biztonságosan bejárható esőerdők (pl. Rincón de la Vieja nemzeti park), veszélytelen vadvilág, vulkánok (Irazú vagy az Arenal), szép strandok, a főváros hangulatos. Costa Rica területének negyedét ilyen-olyan szinten intézményes természetvédelmi oltalom alatt áll, az ország az ökotúrás programok választékát illetően az egyik legfejlettebb turista desztináció a világon. A már meglévő Air France járatok mellett október 31-től már KLM B787-es Dreamlinerekkel, pénteki és keddi napokon is elérhető.
   
 
Mumbai (Bombay)
 
Ez India legnépesebb városa, mégis izgalmasabb, érdekesebb, mint Delhi! Ez a város az európai turisták többsége számára kellemesebb, mint a főváros. Mumbai az a város, ahol érdemes a külföldi utazónak eltévednie, mert igazán csak így tudja megtalálni a hiteles utcai életképeket. Persze meg kell nézni a koloniális épületeket, például a monumentális főpályaudvart, a lenyűgöző templomokat (pl. Iskcon és Hedavde Mahalaxmi) is. Kihagyhatatlan gasztronómiai élmény betérni egy igazi helyi étkezdébe, ahol a szürke fémtálakba mindenféle finom étkeket adagolnak. Repüljön Mumbaiba a KLM járataival, amely október 29-től hetente háromszor elérhető amszterdami átszállással.  
 
Marrakesh

Marrakesh – a vörös város – szó szerint is kiemelkedik az Air France KLM marokkói desztinációi közül, hiszen az Atlasz hegység lábánál fekszik. A település számtalan történelmi és városnézős látnivalót tartogat, nem is beszélve a fantasztikus kézműves termékeket kínáló bazárról. A drámai középkori városával, mítoszaival és rejtélyeivel Marrakesh meghódít minden vállalkozó kedvű felfedezőt, aki bekukkant az okkersárga falak mögé. Csábuljon el és utazzon vissza az időbe egészen a történelmi kezdetekig! Az Air France a nyáron indított heti három járatát a téli menetrendben is megtartja, így Párizson keresztül egy átszállással is foglalható repülőjegy Marrakeshbe.Amennyiben szívesen elutazna bármely úti célra, úgy repülőjegyét lefoglalhatja online vagy felveheti repülőjegy szakértőinkkel a kapcsolatot irodáinkban vagy a +36 1 429 9999 telefonszámon.
 
Kapcsolódó cikkek:
2017-11-06

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Los Angeles repülőjegy 137 600Ft, New York repülőjegy 145 800Ft, Toronto repülőjegy 145 800Ft, Miami repülőjegy 154 800Ft!

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.

Air France Marrakesh
A francia légitársaság bejelentette, hogy mostantól heti 3 új járata közlekedik a marokkói városba.

2018 nyarán újabb különleges helyekre repíti el Önt az Air France KLM: Seychelle-szigetek, Taipei, Fortaleza, Seattle, Nairobi.

2018 nyarától napi járat indul Párizsból Bergenbe, Corkba és Wroclawba.

Az indiai Jet Airways-szel közösen még több indiai városba juthat el egyszerűbben.

A téli menetrendi időszakban hetente ötször repül az Air France Párizs és Chicago között.

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Mauritius, Guadeloupe vagy a fenséges Maldív-szigetek.

A légitársaság 2017. márciusától Bogotá érintésével Cartagenába közlekedik a korábbi Cali helyett.

Közvetlen Amszterdam-Mumbai járat
A KLM holland légitársaság 2017. október végétől közvetlen járatot indít Amszterdamból a 20 milliós indiai metropolisba.

A KLM Holland légitársaság 2017. október 30-tól közvetlen Amszterdam-Mauritius járatot indít.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.