Egzotikus szigetekre repít az Air France KLM

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Mauritius, Guadeloupe vagy a fenséges Maldív-szigetek.

A két légitársaság bejelentette, hogy mostantól a teljes nyári időszakban 4-4 járatot indítanak Budapestről naponta Párizsba és Amszterdamba - az új járatoknak köszönhetően az egzotikus úti célok is könnyedén elérhetővé válnak a magyar utazóközönség számára - jó átszállási időkkel. Curacao, Martinique, Guadelupe és Réunion mellett Mauritius és a Maldív-szigetek is felkerül a palettára. Az Air France KLM bejelentette továbbá, hogy a Boeing 777-es, 747-es és 787-es gépek új, World Business Class kabinokat kapnak, így az osztály utasai kiemelt figyelmet és magas szintű kényelmet élvezhetnek a hosszú utazások alatt – díjnyertes ételekkel, bőséges lábtérrel és egyéb extra szolgáltatásokkal.

A bejelentés kapcsán szeretnénk egy-egy rövid ízelítőt adni a mostantól könnyebben elérhető egzotikus desztinációkról - amennyiben szívesen elutazna bármely úti célra, úgy repülőjegyét lefoglalhatja online vagy felveheti repülőjegy szakértőinkkel a kapcsoltot a +36 1 429 9999 telefonszámon vagy a foiroda@vista.hu email címen!
 
Curacao
 
Egy félig karibi, félig holland-európai hangulatú sziget, mely minden szempontból kedvez a turistáknak. Könnyedén bejárható bérautóval, a helyiek beszélnek angolul, fizethetünk dollárral és a strandok is gyönyörűek. A környező vizek a búvárkodás paradicsomává teszik Curacao-t.
   
 
Martinique
 
Fort-de-France szűk utcácskái, történelmi látnivalók egész sora, valamint csodás építészeti remekek csábítanak felfedezésre. Egyszerre hódíthatjuk meg a hosszan elnyúló, pálmafákkal szegélyezett strandokat és az őserdők mélyét a számtalan színes madárral – mindezt nyugodtan, turistatömegektől mentesen. Amennyiben több karibi szigetet szeretne bebarangolni, válasszon egy Martinique-ról induló luxushajóutat a tengerparti pihenése előtt vagy után!
 
 
Guadeloupe
 
A Karib-tenger egyik gyöngyszeme Guadeloupe szigete, fehéren ragyogó strandokkal és türkizkék tengervízzel. A sűrű, élettel teli dzsungelek, a vízeséseket érintő útvonalak és a magas csúcsok a túrázók paradicsomává teszik a szigetet, miközben a makulátlan tengerpartok a nyaralóknak kedveznek. A szigetről szintén útnak indulhat egy luxushajózásra, hogy bejárja a karib-térség többi csodás szigetét is!
 
 
Réunion
 
Egy afrikai viszonylatban különösen jó közbiztonságú és higiéniájú úti célt tisztelhetünk Réunion szigetében. A tengerparti nyaralást bőségesen kiegészíthetjük túrázással – rengeteg a kirándulási lehetőség és a természeti szépség. A kultúra iránt érdeklődők is egészen biztosan sok érdekességre lelnek majd a gyarmati létből maradt francia és a helyi kultúra keveredésében.
   
 
Mauritius
 
Ideális nyaraló úti cél, mivel sok magas színvonalú hotel található a szigeten. Az igényes és hosszú partszakaszok jó strandolási lehetőséget biztosítanak, miközben olyan kirándulásokon vehetünk részt, mint a teaültetvények megtekintése vagy a „színes föld” meglátogatása. A partmenti vizek szuper lehetőséget biztosítanak a sznorkelezéshez, hiszen rengeteg egzotikus halfajjal lehet itt találkozni.
   
 
Maldív-szigetek
 
Hófehér homokos strandok, mosolygó helyiek fogadják a Maléba repülő utazókat. Az Indiai-óceán valódi édenkertjét fedezhetjük fel a Maldív-szigeteken, amely ideális helyszínt biztosít a pihenésre és romantikára vágyóknak, a vízi sportok és a búvárkodás szerelmeseinek. A téli kikapcsolódás csúcsát tapasztalhatja meg, ha 2017. november eleje és 2018. április vége között az Air France KLM járatait (szerdai és szombati indulással) választja és meglátogatja ezt a varázslatos szigetcsoportot.
   
 
Kapcsolódó cikkek:
2017-03-28

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 127 800Ft, Los Angeles repülőjegy 133 500Ft, Miami repülőjegy 151 700Ft, Washington repülőjegy 153 900Ft!

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Costa Rica, Mauritius, Maldív-szigetek és Marrakesh.

Air France Marrakesh
A francia légitársaság bejelentette, hogy mostantól heti 3 új járata közlekedik a marokkói városba.

2018 nyarán újabb különleges helyekre repíti el Önt az Air France KLM: Seychelle-szigetek, Taipei, Fortaleza, Seattle, Nairobi.

2018 nyarától napi járat indul Párizsból Bergenbe, Corkba és Wroclawba.

Az indiai Jet Airways-szel közösen még több indiai városba juthat el egyszerűbben.

A téli menetrendi időszakban hetente ötször repül az Air France Párizs és Chicago között.

A légitársaság 2017. márciusától Bogotá érintésével Cartagenába közlekedik a korábbi Cali helyett.

Közvetlen Amszterdam-Mumbai járat
A KLM holland légitársaság 2017. október végétől közvetlen járatot indít Amszterdamból a 20 milliós indiai metropolisba.

A KLM Holland légitársaság 2017. október 30-tól közvetlen Amszterdam-Mauritius járatot indít.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.