Bővíti budapesti járatait az Air Canada Rouge

A nagy érdeklődésre való tekintettel a nyári időszakban már heti 6 alkalommal közlekedik majd a kanadai légitársaság Budapest-Toronto járata.


A kanadai Air Canada Rouge légitársaság a korábban tervezett heti 5 helyett 6 Budapest-Toronto járatot indít idén a nyári szezonban. A Boeing 767-300ER típusú gépek a Kanada meglátogatására legalkalmasabb tavaszi és nyári időszakban május 20-tól heti háromszor - kedden, csütörtökön és szombaton - majd a június 21-től szeptember 19-ig tartó csúcs-szezonban a hétfő kivételével a hét minden napján indulnak.Ez azoknak is nagyszerű hír, akik Kanada meglátogatását szívesen összekötnék az Egyesült Államok vagy Dél-Amerika felfedezésével, hiszen a torontoi átszállással számos amerikai nagyváros is könnyen elérhető. A járatok továbbra is szezonálisan közlekednek, tehát az utolsó gépek október 14-én hagyják majd el a budapesti repülőteret. Az utazás során természetesen gyűjthetőek lesznek az Air Canada Altitude törzsutas programjában a mérföldek.

2017-04-03
 

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge-ról:


Az 1937. óta működő Air Canada légitársaság Kanada legnagyobb menetrend szerinti fuvarozója. Öt kontintensen több mint 200 vároba szállít utasokat. Fő csomópontja a torontói Pearson nemzetközi repülőtér. Az elsősorban vakációs úti célokra szakosodott leányvállalata, az Air Canada Rouge a nyári szezonban közvetlen járatot üzemeltet Budapest és Toronto között.

Az Air Canada és Air Canada Rouge a Star Alliance légitársasági csoport tagjai.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air Canada légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 122 500Ft, Los Angeles repülőjegy 128 800Ft, New York repülőjegy 130 800Ft, Montreál repülőjegy 163 100Ft, június 4-ig!

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

Az Air Canada Rouge járata 2019. január 7-ig hetente háromszor közlekedik, de a tervek szerint egy 3 hónapos szünet után áprilisban újra visszatér Budapestre.

Nagy népszerűségnek örvend az Air Canada Rouge járata, amelyet jövőre még korábban és sűrűbb menetrenddel indít el a légitársaság.

A nagy sikerre való tekintettel 2018-ban már áprilisban is lesz közvetlen Air Canada Rouge járat Budapest és Toronto között.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.