Új Budapest - Moszvka Aeroflot járat

Az Aeroflot orosz légitársaság a téli menetrendi szezonban újabb járatot indít a Moszkva - Budapest - Moszkva útvonalon.

A téli egzotikus ázsiai utak szerelmeseinek különösen jó hír, hogy 2017. október vége és 2018. március vége között napi háromra nő az Aeroflot járatok száma a két főváros között. A sűrűbb menetrendnek köszönhetően még jobb csatlakozásokkal érhetők el a télen is népszerű ázsiai úti célok, mint Bangkok, Phuket (Thaiföld),  Hanoi, Ho Si Minh-város (Vietnám), Szöul (Dél-koreai Köztársaság), Peking, Shanghai (Kína) és az Orosz Föderáció nagyvárosai. Az új Aeroflot járat minden nap reggel 8:40-kor indul Moszkvából és 09:30-kor száll le Budapesten. Innen 10:30-kor indul vissza és 15:00-ra érkezik meg Moszkvába.

Orosz ételkóstoló – a repülőn
 
Az Aeroflot gasztronómiai meglepetést is tartogat utasainak június 1-től Moszkvából induló járatain: tipikus orosz menüt lehet kóstolni a fedélzeten! A menü business és turista osztályon is kérhető, a 3 óránál hosszabb menetidejű járatokon érhető el és ne felejtsük el indulás előtt legalább 2 nappal megrendelni!

A menüben olyan tipikus orosz finomságok is megtalálhatóak, mint halas és gombás előételek, tokhal mustármártással, a tulai mézes sütemény vagy sült alma áfonyával.
 
2017-07-04
 

Az Aeroflot légitársaságról:

Az orosz nemzeti légitársaságot 1923-ban alapították. Központja a moszkvai Seremetyevo repülőtér, ahonnan 51 ország 137 városába repülnek.Legnépszerűbb úti céljai: Szöul, Delhi, Peking, Shanghai, Bangkok, Hanoi és Ho Chi Min Város. A Skyteam légiszövetség tagja.

Az Aeroflot legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Peking repülőjegy 156 500Ft-tól, Shanghai repülőjegy 157 900Ft-tól,Bangkok repülőjegy 166 400Ft-tól, Phuket repülőjegy 183 300Ft-tól, június 29-ig

Egy év alatt duplájára növelte budapesti járatainak számát az orosz légitársaság.

Sydney, Melbourne és Auckland is elérhetővé vált az orosz légitársaság utasai számára.

Október végén indul az Aeroflot harmadik napi járata Budapest és Moszkva között.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.